Asla durmuyor nasıl bakabilirim bunlaraAğız içinde başka yerde de beyazlık var mı? Damak kısmında dil kökünde arkasında falan?
Ağız içinde kötü koku var mı? Kursakta şişlik var mı? Kuşunuzun iştah ve enerji durumu nedir? Kusma var mı?
Agzında bi koku yok abi ama yarın dediginizi yapacamAvucunuza alıp sırt üstü pozisyonda elinizde tutup baş ve yüzük parmağınızla başını sabitleyip işaret parmağınızla da başına hafif bastırın ağzını açacaktır. Görüş pozisyonunuza alıp gözlemleyin boğazını damağını falan. Koku var mı ağzında ?
Merhaba baktım şükür beyazlık yok damağında kokuda yokAvucunuza alıp sırt üstü pozisyonda elinizde tutup baş ve yüzük parmağınızla başını sabitleyip işaret parmağınızla da başına hafif bastırın ağzını açacaktır. Görüş pozisyonunuza alıp gözlemleyin boğazını damağını falan. Koku var mı ağzında ?
Enerjisi düşük son zamanlarda kursak şişmesi nasıl anlarımYukarıda başta yazdığım belirtiler de yoksa sorun görünmüyor![]()
Kuşun kursak kısmı yani alt gaganın alt bölümünde kursak olur,tüyleri üfleyip orayı kontrol edin. Eğer şişlik varsa balon gibi söyleyin. Ama yem yemişse yedikten sonra bakarsanız kursakta şişlik olur ondan bahsetmiyoruz. Genel bir şişlik halinden bahsediyorum.Enerjisi düşük son zamanlarda kursak şişmesi nasıl anlarım
Kuşum banyo yaptıgında fark ettim kursak degil burası poposunun üstü tüyler yok herhangi bi şişlikte değil ama normal mi ki buKuşun kursak kısmı yani alt gaganın alt bölümünde kursak olur,tüyleri üfleyip orayı kontrol edin. Eğer şişlik varsa balon gibi söyleyin. Ama yem yemişse yedikten sonra bakarsanız kursakta şişlik olur ondan bahsetmiyoruz. Genel bir şişlik halinden bahsediyorum.
Kuş çok kilolu mutlaka zayıflaması lazım. Carnitin kullanın ve bol bol uçmaya teşbik edin.
Evet başlarda çabuk yorulacaktır. Dinlenmesine fırsat vererek sık sık uçurun bir süre sonra bol bol uçabildiğini görürsünüz o zaman yüklenin biraz zayıflasın.Ben normal sanıyordum kilosunu ama uçurtayım sürekli iki uçunca hemen yoruluyor