Kuşumun dilinde beyazlık var bu normal mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kuşumn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuşumn

Yeni Üye
Kuşumun dilinde beyazlık var bu normal mi

Ağız içinde başka yerde de beyazlık var mı? Damak kısmında dil kökünde arkasında falan?
Ağız içinde kötü koku var mı? Kursakta şişlik var mı? Kuşunuzun iştah ve enerji durumu nedir? Kusma var mı?

Ağız içinde başka yerde de beyazlık var mı? Damak kısmında dil kökünde arkasında falan?
Ağız içinde kötü koku var mı? Kursakta şişlik var mı? Kuşunuzun iştah ve enerji durumu nedir? Kusma var mı?
Asla durmuyor nasıl bakabilirim bunlara

Videodaki gibi bakmayın kuşun kafası zorlanabilir.
Kuşu sol elinizle yüzü size bakacak şekilde tutun,bir parmağınızla da başını sabitleyin. Diğer elinizle parmağınızla yani kuşun ağzını hafif açmaya çalışıp kontrol edin. Ayrıca kuşun tüyleri farklı göründü gözüme. Islak mı yoksa sürekli elde mi tutuluyor?

Yıkamıştı kendini o yüzden ıslak ama yarın yapayım dediniz gibi atayım size video

Avucunuza alıp sırt üstü pozisyonda elinizde tutup baş ve yüzük parmağınızla başını sabitleyip işaret parmağınızla da başına hafif bastırın ağzını açacaktır. Görüş pozisyonunuza alıp gözlemleyin boğazını damağını falan. Koku var mı ağzında ?

Avucunuza alıp sırt üstü pozisyonda elinizde tutup baş ve yüzük parmağınızla başını sabitleyip işaret parmağınızla da başına hafif bastırın ağzını açacaktır. Görüş pozisyonunuza alıp gözlemleyin boğazını damağını falan. Koku var mı ağzında ?
Agzında bi koku yok abi ama yarın dediginizi yapacam

Merhaba baktım şükür beyazlık yok damağında kokuda yok

Yukarıda başta yazdığım belirtiler de yoksa sorun görünmüyor 👍🏻

Enerjisi düşük son zamanlarda kursak şişmesi nasıl anlarım
Kuşun kursak kısmı yani alt gaganın alt bölümünde kursak olur,tüyleri üfleyip orayı kontrol edin. Eğer şişlik varsa balon gibi söyleyin. Ama yem yemişse yedikten sonra bakarsanız kursakta şişlik olur ondan bahsetmiyoruz. Genel bir şişlik halinden bahsediyorum.

Kuşun kursak kısmı yani alt gaganın alt bölümünde kursak olur,tüyleri üfleyip orayı kontrol edin. Eğer şişlik varsa balon gibi söyleyin. Ama yem yemişse yedikten sonra bakarsanız kursakta şişlik olur ondan bahsetmiyoruz. Genel bir şişlik halinden bahsediyorum.
Kuşum banyo yaptıgında fark ettim kursak degil burası poposunun üstü tüyler yok herhangi bi şişlikte değil ama normal mi ki bu

Kuş çok kilolu mutlaka zayıflaması lazım. Carnitin kullanın ve bol bol uçmaya teşbik edin.

Ben normal sanıyordum kilosunu ama uçurtayım sürekli iki uçunca hemen yoruluyor

Ben normal sanıyordum kilosunu ama uçurtayım sürekli iki uçunca hemen yoruluyor
Evet başlarda çabuk yorulacaktır. Dinlenmesine fırsat vererek sık sık uçurun bir süre sonra bol bol uçabildiğini görürsünüz o zaman yüklenin biraz zayıflasın.

Geri