Kuşumun dışkısı böyle çıkıyor isal gibi bi bakıp yardımcı olursanız sevinirim
Güncel videosunu aşagıda paylaştım gramını ölçemiyorum beslenmeside Euro Gold Budgie Food yem yiyor ve normal içme suyu içiyor. Dün den itibaren kusmada başladı.Kuşun güncel videosunu da paylaşın,kaç gram ağırlığında olduğunu da belirtin,beslenme programını da detaylıca yazınız.
şişlik yok salyasız kusuyor galiba ama kusmukları kafes tellerine falan yapışıyorKusmuğu veya ağzı kötü kokuyor mu? Salyalı mı kusuyor? Kursakta şişlik var mı?
kusma ara sıra oluyor fazla degil 2-3 gnde bir gibi en son ye yedi. odada parfüm sinek ilacı vs sigara içilmedi. elimde vitamin var probiyotik yok vitamin iyi gelirmi ?En son ne yedi? Oda parfümü sinek ilacı falan sıkıldı mı ya da sigara içildi mi yanında?
Kusma ne sıklıkla oluyor?
3 gün probiyotik verin art arda.
hangi probiyotigi alayım ve hergün aç damla damlatmalıyım?En son ne yedi? Oda parfümü sinek ilacı falan sıkıldı mı ya da sigara içildi mi yanında?
Kusma ne sıklıkla oluyor?
3 gün probiyotik verin art arda.
Vitamin başka şey probiyotik başka şeydir. Probiyotik temin edin kanatlı oil prozim plus öneriyoruz kendi sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz. 50 ml içme suyuna 5 damla ekleyin ve 3 gün art arda her gün yenisini hazırlayarak verin ve gelişmeleri buraya yazın. Son dışkıları gün gün paylaşın. Kusmanın devam edip etmediği de önemli onu da gözlemleyin.kusma ara sıra oluyor fazla degil 2-3 gnde bir gibi en son ye yedi. odada parfüm sinek ilacı vs sigara içilmedi. elimde vitamin var probiyotik yok vitamin iyi gelirmi ?
probiyotigi aldıktan sonra 3 gün sonunda bilgilendiricemVitamin başka şey probiyotik başka şeydir. Probiyotik temin edin kanatlı oil prozim plus öneriyoruz kendi sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz. 50 ml içme suyuna 5 damla ekleyin ve 3 gün art arda her gün yenisini hazırlayarak verin ve gelişmeleri buraya yazın. Son dışkıları gün gün paylaşın. Kusmanın devam edip etmediği de önemli onu da gözlemleyin.
ilacı sipariş ettim gelmesini bekliyorum ama kus cok halsiz hareketsiz su içtigini uzun süredir gözlemlemedim suyuna ilacı kattıgımda su içmezse ne yapıcam ?Vitamin başka şey probiyotik başka şeydir. Probiyotik temin edin kanatlı oil prozim plus öneriyoruz kendi sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz. 50 ml içme suyuna 5 damla ekleyin ve 3 gün art arda her gün yenisini hazırlayarak verin ve gelişmeleri buraya yazın. Son dışkıları gün gün paylaşın. Kusmanın devam edip etmediği de önemli onu da gözlemleyin.
ilaç elime suan ulaştı başlıyorum vermeyeYeni video ve dışkıları paylaşır mısınız durumu ciddi olabilir belki
50 ml su ve 5 damla damlatarak verdimVitamin başka şey probiyotik başka şeydir. Probiyotik temin edin kanatlı oil prozim plus öneriyoruz kendi sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz. 50 ml içme suyuna 5 damla ekleyin ve 3 gün art arda her gün yenisini hazırlayarak verin ve gelişmeleri buraya yazın. Son dışkıları gün gün paylaşın. Kusmanın devam edip etmediği de önemli onu da gözlemleyin.
https://hizliresim.com/qntbimx (Dışkısı)Yeni video ve dışkıları paylaşır mısınız durumu ciddi olabilir belki
anlamadımEn son ne zaman iç parazit uygulandı kuşa ?
Hayırİç parazit için ilaç kullanıldı mı hiç ?
Vitamin vermiştim bi araİç parazit için ilaç kullanıldı mı hiç ?