Kusumun dışkısında tuhaflık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Laroxyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşun güncel videosunu da paylaşın,kaç gram ağırlığında olduğunu da belirtin,beslenme programını da detaylıca yazınız.

Kuşun güncel videosunu da paylaşın,kaç gram ağırlığında olduğunu da belirtin,beslenme programını da detaylıca yazınız.
Güncel videosunu aşagıda paylaştım gramını ölçemiyorum beslenmeside Euro Gold Budgie Food yem yiyor ve normal içme suyu içiyor. Dün den itibaren kusmada başladı.

Kusmuğu veya ağzı kötü kokuyor mu? Salyalı mı kusuyor? Kursakta şişlik var mı?

En son ne yedi? Oda parfümü sinek ilacı falan sıkıldı mı ya da sigara içildi mi yanında?
Kusma ne sıklıkla oluyor?
3 gün probiyotik verin art arda.

En son ne yedi? Oda parfümü sinek ilacı falan sıkıldı mı ya da sigara içildi mi yanında?
Kusma ne sıklıkla oluyor?
3 gün probiyotik verin art arda.
kusma ara sıra oluyor fazla degil 2-3 gnde bir gibi en son ye yedi. odada parfüm sinek ilacı vs sigara içilmedi. elimde vitamin var probiyotik yok vitamin iyi gelirmi ?

kusma ara sıra oluyor fazla degil 2-3 gnde bir gibi en son ye yedi. odada parfüm sinek ilacı vs sigara içilmedi. elimde vitamin var probiyotik yok vitamin iyi gelirmi ?
Vitamin başka şey probiyotik başka şeydir. Probiyotik temin edin kanatlı oil prozim plus öneriyoruz kendi sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz. 50 ml içme suyuna 5 damla ekleyin ve 3 gün art arda her gün yenisini hazırlayarak verin ve gelişmeleri buraya yazın. Son dışkıları gün gün paylaşın. Kusmanın devam edip etmediği de önemli onu da gözlemleyin.

Vitamin başka şey probiyotik başka şeydir. Probiyotik temin edin kanatlı oil prozim plus öneriyoruz kendi sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz. 50 ml içme suyuna 5 damla ekleyin ve 3 gün art arda her gün yenisini hazırlayarak verin ve gelişmeleri buraya yazın. Son dışkıları gün gün paylaşın. Kusmanın devam edip etmediği de önemli onu da gözlemleyin.
probiyotigi aldıktan sonra 3 gün sonunda bilgilendiricem

ilacı sipariş ettim gelmesini bekliyorum ama kus cok halsiz hareketsiz su içtigini uzun süredir gözlemlemedim suyuna ilacı kattıgımda su içmezse ne yapıcam ?

Yeni video ve dışkıları paylaşır mısınız durumu ciddi olabilir belki

50 ml su ve 5 damla damlatarak verdim

En son ne zaman iç parazit uygulandı kuşa ?

İç parazit için ilaç kullanıldı mı hiç ?

Geri