Kusumun dışkısında tuhaflık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Laroxyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir ara vitamin vermiştim ne demek ya ? Düzenli olarak vitamin kullanılmalıdır. Haftada 1 mesela.
Ayrıca iç dış parazite etkili olan bir ense damlası kullanmalısınız. Gerekirse mantar tedavisi de başlayabiliriz.

Bir ara vitamin vermiştim ne demek ya ? Düzenli olarak vitamin kullanılmalıdır. Haftada 1 mesela.
Ayrıca iç dış parazite etkili olan bir ense damlası kullanmalısınız. Gerekirse mantar tedavisi de başlayabiliriz.
Vitamin verdigimde direk isal oluyor. Vitamin olayınıda bu forumdan almıştım zaten. Ama vitamin koydugum günün yarınına kuş isal oluyor. Yemde vitaminli fazla geliyor olamazmı ?

Vitamin verdigimde direk isal oluyor. Vitamin olayınıda bu forumdan almıştım zaten. Ama vitamin koydugum günün yarınına kuş isal oluyor. Yemde vitaminli fazla geliyor olamazmı ?
Hocam vitaminin isal yapması mümkün değil. Bozuk veya kalitesiz bir vitamin değilse. Hangi vitamini kullanıyorsunuz ?
Sulu dışkı ile isal farklı şeylerdir. Yumuşak dışkı kabız dışkıdan daha iyidir.

Hocam vitaminin isal yapması mümkün değil. Bozuk veya kalitesiz bir vitamin değilse. Hangi vitamini kullanıyorsunuz ?
Bipetactive multisol vitamin elimdeki sulu dışkıyka ben isali karıştırdımmı ozaman 2 tane kuş var elimde vitamini verisigmde ikisindede aynı tepkime oluyor

Hocam bu probiyotik şimdi işe yaramazmı bosunamı aldık bunu ben anlamadım

Vitaminden mi bahsediyoruz probiyotikten mi bahsediyıruz ? Netleştirirsek cebağ vereyim ? Hangi probiyotiği aldınız ?

Bahsettiğiniz vitamini hiç kullanmadım ve duymadım da. Eğer kötü olduğunu düşünüyorsanız kanatlıoil vitabol veya gerwit veya mutavit alıp kullanabilirsiniz.
Probiyotiğiniz yoksa mutlaka edinin.

Bu üründen prozime nasıl atladık ? Kastettiğiniz ürün prozim miydi ? İshal yapan hangisi ?
şimdi size şöyle açıklayım anlaşılan baya olay karıştı şimdi ben bu konuyu açmadan önce elimde Bipetactive multisol vitamin vardı ben kuşlarıma bundan veriyordum. Verdikten sonra ishal olmuslardı ve bundan kaynaklı kestim. Kesmemden 2-3 ay sonra kusum suanki haline geldi. Konuyu açtım ve konunun basında bana yanıt veren arkadaş kanatlı oil prozim plus probiyotigi önerde bende onun önermesini dikkate alarak sipariş verdim ve elime bugun ulaştı. Bugunden itibaren vermeye başladım.

Tamam vermeye devam edin. 1 hafta 10 gün kadar her gün verin. 50 ml suya 5 damla katarak.
Sonrasında 2 günde bir vermeye devam edin. Dışkıların yumuşamasından korkmayın. Zaten hedef kabızlığı önleyip bağırsak florasını düzenlemek.

Tamam vermeye devam edin. 1 hafta 10 gün kadar her gün verin. 50 ml suya 5 damla katarak.
Sonrasında 2 günde bir vermeye devam edin. Dışkıların yumuşamasından korkmayın. Zaten hedef kabızlığı önleyip bağırsak florasını düzenlemek.
hergün 50ml su koyayım demi suluguna

Kuş kömürü de tavsiye ederim naçizane. ishali anında toparlar nerdeyse. Fakat ishal genellikle hastalığın kendisi değil belirtisidir. probiyotik öneren arkadaşın tavsiyesine katılıyorum bu arada.

Ufak bir soru da ben sorayım. Yemleri nasıl kuşunuzun? Topaklanma, ipeksi ağlanma, tozlanma gibi şeyler var mı? açık mı alıyorsunuz yoksa kapalı pakette mi? Bir de saklama koşullarınız nedir?

Bir ek bilgi olarak da yemlik olarak ne kullanıyorsunuz? standart yemliklerde evet yukardan üfleyerek kabuklardan arınıyor fakat toz görünümünde arta kalan kırıntılar gitmiyor. Kuşlara bu kırıntılar zarsr veriyor genelde. Akıllı yemlik kullanmıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Kuş kömürü de tavsiye ederim naçizane. ishali anında toparlar nerdeyse. Fakat ishal genellikle hastalığın kendisi değil belirtisidir. probiyotik öneren arkadaşın tavsiyesine katılıyorum bu arada.

Ufak bir soru da ben sorayım. Yemleri nasıl kuşunuzun? Topaklanma, ipeksi ağlanma, tozlanma gibi şeyler var mı? açık mı alıyorsunuz yoksa kapalı pakette mi? Bir de saklama koşullarınız nedir?

Bir ek bilgi olarak da yemlik olarak ne kullanıyorsunuz? standart yemliklerde evet yukardan üfleyerek kabuklardan arınıyor fakat toz görünümünde arta kalan kırıntılar gitmiyor. Kuşlara bu kırıntılar zarsr veriyor genelde. Akıllı yemlik kullanmıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Kapalı paket yem alıyorum. Buzdolabında saklıyorum. Normal yemlik kullanıyorum kafesimde akıllı asıcak bölme yok.

Geri