Kusumun kafasındakıler neden oluyor?

Hayır kusma yok sadece 1 gun oldu sımdı sadece basındaki o sarılıklar var onun haricinde bırsey yok

Yemesi güzel olmasına güzel de yediklerini geri çıkarıyor. Muhtemelen sindirmekte de zorlanıyor. O sebeple çok yiyor diye düşünüyorum. Tedavinin 5. Günü taşlar yerine oturmaya başlar zaten. Belkide karaciğeri problemlidir kuşun.
Karacıger problemlıyse tedavi degısır mı peki

İsterseniz veterinere götürün. Hangi şehirde yaşıyorsunuz belki veteriner kliniği önerisinde bulunabiliriz

Kuşlar alanında iyi bilinen profesyonel klinik olarak burası önerilen bir yer.

İstanbul Veteriner Kliniği Florya
Adres: Eceler Sokak No:16
Florya, Bakırköy, İstanbul
(Flyinn AVM'den Galatasaray
Spor Tesisleri'ne giderken soldan
4. sokak üzerinde.)
0 (212) 663 91 42
0 (212) 663 91 43
0 (212) 574 03 80

Kuşlar alanında iyi bilinen profesyonel klinik olarak burası önerilen bir yer.

İstanbul Veteriner Kliniği Florya
Adres: Eceler Sokak No:16
Florya, Bakırköy, İstanbul
(Flyinn AVM'den Galatasaray
Spor Tesisleri'ne giderken soldan
4. sokak üzerinde.)
0 (212) 663 91 42
0 (212) 663 91 43
0 (212) 574 03 80
Tesekkur ederim

Merhabalar mantar ilacını kullanıyorum vitaminle beraber ama degsıklık yok bugun ki hali ve dışkısı bu sekılde hep uyuyor gozunu acamıyor bugun dışkı da koyu yesıl sureklı o kusma hareketini yapıyor ve salya aktı agzından sade bugun bırsey yemedı

https://streamable.com/c5bv28?src=player-page-share

Hocam veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik alıp tedavi başlayın. Keşke bu kadar beklemeseydiniz durum güncellemek için. Hızlı olun kuş kötü durumda çünkü.

Eğer baytril verecek olurlarsa %2.5 lik olandan olsun mutlaka %5 veya 10 olmasın.

Rica ederim

Kursak mantarı mı ne peki bunun adı hocam
Ben gunlerdır ıyılesecek diye bekledim bugun bakınca boyle gordum agzını acınca farkettım sımdı aldım ilacı agzına mı damlatayım su falan da ıcmıyır zaten

Ağzına bir damla damlatın. Akşam da bir damla damlatırsınız

Geri