efecan gül
Yeni Üye
biraz düzeldi ama okadar kötü değil artık bişey olurmu ishal gibi sanki biraz patates haşlaması verdim düzeldi gibiNormal değil. Suluğundaki tam dolu suyuna beş altı damla elma sirkesi damlatın. Mutlaka veterinere gidin.
Pirinc suyu neye iyi gelio ?? Bir de nasil hazirluosunuzPatates haşla iyi gelir veya pirinç suyuda verebilirsin haşlanmış pirinç suyu iyi gelir ölümcül olacak kadar bir durum yok veterinerden bağırsak düzenleyici al geçer.
Yeni dışkı fotoğrafını atın bakalım durumuna iyi olur.biraz düzeldi ama okadar kötü değil artık bişey olurmu ishal gibi sanki biraz patates haşlaması verdim düzeldi gibi
Pirinc suyu neye iyi gelio ?? Bir de nasil hazirluosunuz
Benimkide ishaldi wimdi biraz daha iyi durumu .avidiare kuppandim bu 08rinci bilmiyordum.sadece ishal icin degil galiba ara ara verilebilirmiBallı yem yerine normal doğal olarak Dal darı veya Kızıl darı alabilirsiniz kafesin tabanına koyun veya asın tanesi 1 bucuk 1 tl arası İstanbulda daha sağlıklı ve doğal Pirinç ise çoğu şeye iyi geliyor ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirip bağırsakları düzenliyor isal olan kuşlarda uygulanır genelde eğer dışkıda bir düzelme yok ise denemenizi tavsiye ederim yapılışıda 1 avuç pirinç alın cezvede kaynatsanızda olur haşlayın onu bir güzel fakat pirinci yıkamayın direkt haşlayın ve çıkan o beyaz nişastalı sudan 6-7 damla suyuna damlatın bunu 4 gün boyunca ard ardına yapın düzelme olacaktır.