Kuşumun Kanadı Sürekli Titriyor Biri Aşağıda Diğeri Yukarıda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zimba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zimba

Yeni Üye
Evet sevgili dostlar kuşum geleli 10 gün oldu. Yavru kuş lakin bir kanadı sürekli titremekte ve her gün olmakta strese bağlı olduğunu düşünmüştüm ama değil gibi. Asıl beni şüphelendiren; bir kanadının aşağıda olup diğerinin yukarıda olmasıdır. Sizce bunun nedeni nedir ve nasıl bir yol izlenmelidir?

Muhtemelen geldiği yerde uçmuyordu size geldikten sonra uçmaya başladı. Kanat kasları zayıf olduğu için şuan kas ağrısı yaşıyor titremesinin sebebi budur büyük ihtimalle. Uçmasını azaltmasını sağlayın çok üstüne gitmeyin size alışması için vs. Zamanla kanat kasları güçlendikten sonra egzersizle daha da güçlenmesini sağlayın.

Muhtemelen geldiği yerde uçmuyordu size geldikten sonra uçmaya başladı. Kanat kasları zayıf olduğu için şuan kas ağrısı yaşıyor titremesinin sebebi budur büyük ihtimalle. Uçmasını azaltmasını sağlayın çok üstüne gitmeyin size alışması için vs. Zamanla kanat kasları güçlendikten sonra egzersizle daha da güçlenmesini sağlayın.
Yani normal bir durum mu? Kanadın da herhangi bir problem var mı sizce? Resimleri attım da yavru olduğu için herhalde biraz zorlanıyor.

Desiğim gibi ciddi bir problem görmedim. Zamanla düzelecektir. Bt amin forte ve probiyotik desteğini eksik etmeyin rutin şekilde.

Evet sevgili dostlar kuşum geleli 10 gün oldu. Yavru kuş lakin bir kanadı sürekli titremekte ve her gün olmakta strese bağlı olduğunu düşünmüştüm ama değil gibi. Asıl beni şüphelendiren; bir kanadının aşağıda olup diğerinin yukarıda olmasıdır. Sizce bunun nedeni nedir ve nasıl bir yol izlenmelidir?

+Korku
+Stres
+Heyecan
+Kas zayıflığı(kafeste uzun süre kalmışsa)
+Yetersiz beslenme kaynaklı
vb sebepten dolayı olabilir.

Kuşun güncel dışkısını flaşsız paylaşın.
Kuşta hastalık belirtisi var mı,öğürme kusma ağızda veya dışkıda kötü koku,ateş,ayakların sıcak olması,ishal,iştah kaybı..

Enzim içeren probiyotik alın. Kanatlı oil prozim plus probiyotik olabilir. 50 ml suya 5 damla eklenir. Haftada 2 kez rutin verin.
Haftada 2 kez B vitamini kompleksi.
Bt amin forte olabilir. 30 ml bölünmüş satın alabilirsiniz.
Karaciğer koruyucu da alın,Röhnfried Sedochol olabilir,30 ml alın.
Haftada 1 kullanın bunu da.
Grpet.ürünleri,Karadenizpet.com, Akyolkardeşler vb buralardan temin edebilirsiniz isterseniz.

Geri