charlottekatakuri
Yeni Üye
https://hizliresim.com/r62nu22 kuşumun kanatlarından biri yukarda diğeri aşağıda ve uçamıyor bir süredir.
Bir süredir böyle bi ara veterinere götürmüştük ondan sonra olduYeni mi oldu kanadının birinin yukarıda kalması ? Yani uçamamasına paralel mi öyle oldu ?
Muhtemelen ya o ya da veteriner biraz fazla sıktı bir yerlerini ve röntgen de çekildi 2 gün evvel vitamin yazdı başka bir veteriner. 6 aya falan uçabilir dedi de çok felaket daraldım ben kuş uzun süredir uçmadı hiçBir yerlere çarptı mı düştü mü
Ne yapıcaz nereye götürebiliriz acabaKuşun kanadında çıkık var büyük ihtimalle. Kırık da olabilir. Veterinerler nasıl anlamazlar hayret ediyorum. Vitaminle falan olacak iş değil. Kanadın yerine oturtulması lazım yani iyi bir veterinerin müdahale etmesi lazım.
Bir yere çarpmış dedi veteriner 6-7 aya düzelir falan dedi röntgen çektikten sonra vitamin verdi sonra da sadeceKuşun kanadında çıkık var büyük ihtimalle. Kırık da olabilir. Veterinerler nasıl anlamazlar hayret ediyorum. Vitaminle falan olacak iş değil. Kanadın yerine oturtulması lazım yani iyi bir veterinerin müdahale etmesi lazım.
Bir de kuş buna dayanabilir miKırık varmış demekki neden bunu başta söylemiyorsunuz ki müneccimlik yapmamızı mı bekliyorsunuz. Veteriner bile röntgenle teşhis etmek durumunda.
Dediğim gibi vitaminle olmaz. İyi bir veterinerin tekrar kırıp düzgün kaynamasını sağlaması lazım. Ki buda her veterinerin harcı değil. Veya ömür boyu uçamayacak.
AnkaraYaşadığınız şehri söyleyin. Ama şehir dışına da çıkabilirim derseniz seçenekler var.
Peki kanadını tekrar kırdıklarında kuş buna dayanabilir mi1.Ankara Keçiören hayvan hastanesi,
2.Uğur Pet Vet kliniği,
3.Telepati Hayvan Hastanesi
4.Bağlıca Akademi Hayvan Hastanesi Ankara/Etimesgut
Bir parça canları var zaten endişe ediyorum1.Ankara Keçiören hayvan hastanesi,
2.Uğur Pet Vet kliniği,
3.Telepati Hayvan Hastanesi
4.Bağlıca Akademi Hayvan Hastanesi Ankara/Etimesgut
BilmiyorumPeki kanadını tekrar kırdıklarında kuş buna dayanabilir mi
Biliyor musunuz hiç yapabilecek biriMuhtemelen yapmayacaklardır. Çünkü tam uzmanlık gerektirir. Türkiyede bunu yapacak veteriner tek tüktür.