randomisim
Yeni Üye
Merhaba ben geçtiğimiz günlerde bir konu daha açmıştım ve kuşumun durduk yere saldırmaya başladığını söylemiştim. Tekrar yazmak istiyorum: Merhaba yaklaşık 2 hafta önce yeni yeme düşmüş bi sevda papağanı yavrusu sahiplendim, her türlü eğitimini verdim ve ele de alıştı sevdiriyor hatta elimde de uyuyordu ancak son 2 gündür durduk yere çok fazla ısırmaya başladı ve elimi çekmemem gerektiğini biliyorum ancak o kadar ısırıyor ki dayanamıyorum elim kolum her yerimde gaga izi var bildiğiniz parçaladı resmen. Tüye falan girdiğini zannetmiyorum ya da güvenini kaybetmemize sebep olacak bir şey yaptığımızı da çünkü çok sırnaşık bir hayvan dibimizden ayrılmıyor sadece normalde sevdirirken şu sevmeyi bırakın durduk yere gelip ellerimi falan ısırıyor neden böyle oldu ve nasıl engel olabilirim hala yavru 2.5 aylık falan şu an da kuşum. Not: sağlığı yerinde çok hareketli yemesi içmesinde de sorun yok dışkısı da normal (not: dişi olduğunu düşünüyoruz)
Mesajım kısaca buydu. Şöyle ki ben 2 gündür hareketlerini ekstra izlemeye başladım ve normal zamanlarda ısırmasına karşılık telefonu gördüğünde iyice agresifleştiğini fark ettim ve saklamaya başladım telefonu. Telefonu bıraktığımızda ısırmaları yüksek oranda azaldı ve kendisinin de normalde dışarda olduğunda yanımızdan ayrılmamasına, elimize gelmesine vs bakarak da kıskançlık olduğunu düşünmeye başladım. Buna nasıl engel olabilirim?
Mesajım kısaca buydu. Şöyle ki ben 2 gündür hareketlerini ekstra izlemeye başladım ve normal zamanlarda ısırmasına karşılık telefonu gördüğünde iyice agresifleştiğini fark ettim ve saklamaya başladım telefonu. Telefonu bıraktığımızda ısırmaları yüksek oranda azaldı ve kendisinin de normalde dışarda olduğunda yanımızdan ayrılmamasına, elimize gelmesine vs bakarak da kıskançlık olduğunu düşünmeye başladım. Buna nasıl engel olabilirim?