daha öncede yapmıştım ama işe yaramadı halen devam ediyorNemli pamukla kibarca silebilirsiniz ya da çok az zeytinyağı ile.
ıslaklık neye göre olduğunu bilmediğim için fotoğrafını atıyorum bu gün yaptığı dışkılarMerhaba dışkısını kontrol edin sıvı mı?Bir ishal atlatmış ya da atlatıyor olabilir.
Kuşunuzun dışkısı hiç sağlıklı görünmüyor.Muhtemelen ishal olmuş hatta muhtemelen değil öyle görünüyor.Bağırsak düzenleyici probiyotik ya da ishal için özel solüsyonlardan alıp bir an önce tedavk etmeye çalışın
Kuşu 1 ay önce aldık ve bu arada bağırsak probiyotiği önerirmisiniz?Kuşunuzun dışkısı hiç sağlıklı görünmüyor.Muhtemelen ishal olmuş hatta muhtemelen değil öyle görünüyor.Bağırsak düzenleyici probiyotik ya da ishal için özel solüsyonlardan alıp bir an önce tedavk etmeye çalışınGeçmiş olsun ve diğer üyemizin dediği gibi biraz yağ ile temizleyebilirsiniz ama halsiz ve hasta değilse kendi temizleyecktir.Kuşunux yeni değil değil mi?
Bunlar sanırım yem markaları?Versele laga,nekton ve diazyme en iyi markalardır
Kuşunuzun yeni olup olmadığını sormamın sebebi eve yeni gelen kuşlarda ishal kısa süreliğine görülebiliyor.
Versele laga entrobac, nekton-s diazyme 256 bunlar hep probiyotik ama bunlar sırf toz probiyotik. Probiyotik almak istiyorsanız probiacti-bird alabilirsiniz. Entrobac da iyidir. https://www.trendyol.com/probiacti-...-46440960?boutiqueId=495094&merchantId=198582Bunlar sanırım yem markaları?
nekton-s multivitamin probiyotik değil yanlış yazdım kusura bakmaVersele laga entrobac, nekton-s diazyme 256 bunlar hep probiyotik ama bunlar sırf toz probiyotik. Probiyotik almak istiyorsanız probiacti-bird alabilirsiniz. Entrobac da iyidir. https://www.trendyol.com/probiacti-...-46440960?boutiqueId=495094&merchantId=198582
nasıl kullanabilirim peki? yani bir dozu falan varmı? veya suya mı karıştırılıyor öyleyse kaç damla?nekton-s multivitamin probiyotik değil yanlış yazdım kusura bakma
Probiacti-bird suya 10 damla kullanılır. Aldığınızdan itibaren 6 ay içinde bitirmeniz gerekiyor bir de.nasıl kullanabilirim peki? yani bir dozu falan varmı? veya suya mı karıştırılıyor öyleyse kaç damla?