Iyi günler, 4 yasinda bir muhabbet kuşum var. Aldığımızdan beri ne kanadı uzadi, ne kuyruğu çıktı sürekli bu şekildeydi. Yaklaşık 1 ay önce gagasinin yaninda küçük çıkıntı farkettim, bunun mantar oldugunu biliyordum mantar kremi aldım fakat kuşumu elle tutamiyorum ve hiç bi şekilde kremi Sürmeme izin vermiyo kendini yerlere atiyor. Eczaneden oceral sprey aldim, 1 hafta kullandim hiç işe yaramadı. Mantari iyice yayildi, boynunun altini da komple yara yapmış bi de.
Yetmedi, bir de çok su içmeye ve sadece su dışkılamaya başladı. Bildiginiz sadece temiz su çıkıyo poposundan, dışkısı normal yayilmiyor ama bu su olayı sıkıntı.
Gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum krem dışında herhangi bi şekilde tedavisi yok mu arkadaslar? Bi de her gün haslanmis patates yedirsem diğer sorunu geçer mi? Umarım iyileşir çok üzülüyorum onu öyle görünce.
Resmi
Yetmedi, bir de çok su içmeye ve sadece su dışkılamaya başladı. Bildiginiz sadece temiz su çıkıyo poposundan, dışkısı normal yayilmiyor ama bu su olayı sıkıntı.
Gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum krem dışında herhangi bi şekilde tedavisi yok mu arkadaslar? Bi de her gün haslanmis patates yedirsem diğer sorunu geçer mi? Umarım iyileşir çok üzülüyorum onu öyle görünce.
Resmi