Kuşumun yumurta kanalı ters dönmüş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bet4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bet4141

Yeni Üye
Hocalarım merhaba geçen ay yazmıştım kuşum yumurtlamadı diye en son veterinere götürdüm röntgen çekildi elle yumurtası çıkartılmaya çalışıldı çıkartılamadı yumurta kanalı ters döndüğü için kuşum yumurtasını çıkaramamış operasyonla çıkarttılar cuma günü o günden sonra her gün veterinere götürdüm popo kısmını antiseptik ile yıkadılar ağrı kesici damla ve antibiyotik verdiler. Kuşum yumurta çıkartılmadan önce 58 gr dı yumurta çıkartıldıktan sonraki gün 50 gr oldu bugün operasyondan sonraki 4. Gün ve kuşum 44 gr a düştü dışkısını yaparken ilk iki gün çok az kanla dışkılıyordu bunun normal olduğunu söylemişlerdi şimdi artık kanla dışkılamıypr ama yine de dışkılarekn zorlanıyor bu da normal olabilir çünkü operasyonda çok zorlandı. Hocalarım kuşum 3 gündür kana kana su içiyor ama yemini çok zor yiyor dün artık bebek mamasına döndük püre yapıp onu veriyoruz ayrıca deli gibi kaşınıyor normalde asla elime gelmeyen kuşum elimden ayrılmıyor kendi kendini kaşıtıyor sebe nedir acaba

Şuan kuşun durumunu değerlendirmek için erken.. 15 gün sonra belli olur ki büyük ihtimalle düzelir..

Teşekkür ederim hocam içim biraz da olsa rahatladı çok çok sağolun iyi akşamlar

Geri