Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba,
Pet shoptan bir muhabbet kuşu aldım cinsiyeti ve ırkı konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Aldığım yerdeki adamın söylediklerine pek güvenemedim.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:43 -->-> Daha önceki mesaj 19:16 --
Arkadaslar iki resimdekide erkek mi ona göre birisini değiştircem yeşil olan erkek mi , dişi mi , ayrica yeşil olanın ırkı hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ...
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:44 -->-> Daha önceki mesaj 20:43 --
Arkadaslar iki resimdekide erkek mi ona göre birisini değiştircem yeşil olan erkek mi , dişi mi , ayrica yeşil olanın ırkı hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ...
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:54 -->-> Daha önceki mesaj 20:44 --
Aldıktan sonra forumlara bakmak aklıma geldiği için maalesef pet shoptan almış bulundum. Keşke daha önce görseydim. Haklısınız.
iki kusumuzda erkek yerli değil mi