kocero6666
Yeni Üye
Merhaba, kuşumun ayaklarında bir tuhaflık var. Uzun süre tek ayak üzerinde duruyor. Çoğunlukla diğer ayağına basamıyor. Ayağında siyahımsı birşeyler var yardımcı olur musunuz
Troysd krem alın ve tırnaklarına o parmağına sürün. Bir hafta bu tedaviyi devam ettirin. Kafes ve tünekleri nizoral şampuanla yıkayın.(kuşu değil kafesi)
Aslında yazımda neyin yıkanması gerektiği anlaşılıyor. Parantezi yineleme amaçlı açtım. Aynı cümle içinde iki defa bunu yazarsam cümle düşüklüğü olacaktı ben de parantezde belirttim. Sizin dediğiniz gibi madde madde şeklinde de yazılabilir. Yazım tarzları farklı ama vurgulanan aynı olacaktır.cümle sonunda parantez içine dahil kuşu değil kafesi diye eklemişiniz..acaba tek bir cümle içerisinde değilde madde madde yazılsa, özellikle de bu tür önemli konularda, daha dikkat çekici ve daha basit anlaşılır şekilde olur mu ?
Aslında yazımda neyin yıkanması gerektiği anlaşılıyor. Parantezi yineleme amaçlı açtım. Aynı cümle içinde iki defa bunu yazarsam cümle düşüklüğü olacaktı ben de parantezde belirttim. Sizin dediğiniz gibi madde madde şeklinde de yazılabilir. Yazım tarzları farklı ama vurgulanan aynı olacaktır.![]()