sabah 9 dan aksam 9 a kadarkuş süreklimi dışarıda
ayrıca saati gelince kafesine koydugumda kafasını tellere sürtüyor cıkmaya calısıyorsabah 9 dan aksam 9 a kadar
o zaman girmek istemez bir düzen olması gerekiyor.mesela sabah 9 dan öğle 12 ye öğlen 3 ten saat 18 e ve buna alışması için bi kaç gün kafesten çıkarmayınsabah 9 dan aksam 9 a kadar
bende bi düzeni olsun istiyorum ama o kafesten cıkma isteği vicdanımı sızlatıyoro zaman girmek istemez bir düzen olması gerekiyor.mesela sabah 9 dan öğle 12 ye öğlen 3 ten saat 18 e ve buna alışması için bi kaç gün kafesten çıkarmayın
ama öyle olmaz 2 gün çıkarmayın.sonra programı uygulayın.bende bi düzeni olsun istiyorum ama o kafesten cıkma isteği vicdanımı sızlatıyor
tamamdır cok tesekkür ederim ilginiz için dediklerinizi uygulayacağımama öyle olmaz 2 gün çıkarmayın.sonra programı uygulayın.
peki bi odada tek kalması mı lazım kafesine alışması içinama öyle olmaz 2 gün çıkarmayın.sonra programı uygulayın.
Tek kalması gerekli değil. Kuşun kafesini paylaşır mısın rica etsem?peki bi odada tek kalması mı lazım kafesine alışması için
paylasırım bi saniyeTek kalması gerekli değil. Kuşun kafesini paylaşır mısın rica etsem?
1.resim https://hizliresim.com/Tv7fsVTek kalması gerekli değil. Kuşun kafesini paylaşır mısın rica etsem?
bu kafes geçici 45*45 ölçülerinde kafes alıcam sorun bu mu acabaKafesi bana küçük geldi biraz.
dal darı petshoplarda bulunurmuŞimdi daha dikkatli inceledim. Kafeste ki o gaga taşı denilen şeyi çıkarıp kalamar kemiği ve mineral blok takın. Ballı krakerler kullanmanızı tavsiye etmem, onun yerine dal darı kullanın. Salıncak da açıkçası küçük kafesler için çok gereksiz bir oyuncak.
dal darı petshoplarda bulunurmu
Bulunur. Kafes küçük diye değil, kafeste vakit geçirmeye alışık olmadığından kafesi sevmiyordur. Ben sadece kafesi kontrol etmek istedim.bu kafes geçici 45*45 ölçülerinde kafes alıcam sorun bu mu acaba
ilginiz için çok teşekkürler dediklerinizi uygulayacağımBulunur. Kafes küçük diye değil, kafeste vakit geçirmeye alışık olmadığından kafesi sevmiyordur. Ben sadece kafesi kontrol etmek istedim.
şuan dediğiniz herseyi gerçekleştirdim fakat kalamar kemiğine tutacak almayı unuttum zemine koysam oradan kemirebilir miŞimdi daha dikkatli inceledim. Kafeste ki o gaga taşı denilen şeyi çıkarıp kalamar kemiği ve mineral blok takın. Ballı krakerler kullanmanızı tavsiye etmem, onun yerine dal darı kullanın. Salıncak da açıkçası küçük kafesler için çok gereksiz bir oyuncak.