İyi günler herkese, kuşum aradan geçen 10 günde iştahı fln hep yerindeydi su içiyor yem yiyor ama yaklaşık bir hafta önce tüy dökmeye başladı bu geçen süre boyunca eski neşesi geri gelmedi daha çok dinlenme halinde ve konuşuyor uyanık olduğu zamanlarda da.İlk iyileştiği zaman probiyotik kullandım iki üç gün civarı dışkı da düzeldi zaten ishal vs olmadı ama bu sabah dışkıda bi sarılaşma gördüm aşağıya fotoğrafını bırakacağım.Kafama takılan şey şu ayağında hala hareket kısıtlanması var koltuk tarzı zeminlerde yürümeye korkuyor düz zeminlerde yürüyor daha çok.Bt amin forte ve gerwit multivitamin aldım dün geldi onlar gelmeden önce bir gün suluğunda petshoptan aldığım b vitaminini damlattım aradan iki gün geçti şu an hangisini kaç damla kullanmalıyım sizce.Ayrıca karaciğer büyümesi de var dendi ben avicare silybum marineum damlasını kullandım vitamin ve probiyotik kullanmadığım zamanlarda da ama veteriner yaklaşık çeyrek suluğa bir damla demişti bana az geldi dozaj zaten kuşun rahatsızlığından da anlamamışlardı.Şu süreçte sizce ne yapmalıyım kabarıklığı vs yok ama sürekli uyukluyor neredeyse kuyruğu da biraz oynuyor uyurken,derin uykuda çok oynamıyor ama.
hizliresim.com
Son dışkılar böyle normalde biraz daha yeşil yapıyordu
ayağını böyle kısıtlı kullanıyor
hizliresim.com
lht72bl.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 4032×3024 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: lht72bl
fqgo824.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 4032×3024 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: fqgo824