Kusuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 40452
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağzında kötü koku var mı?

Teşekkürler🌸 peki şuanki dışkılarda yem yemediği belirtisi var mıdır?( Şuan dışkı az biliyorum)

İştah durumu nedir yemek yedi mi?
Evet dışkılar dolu değil lakin kabızlık kaynaklı da olabilir aç ise ondan da olabilir.
Yemek yemediyse uzun zamandır,besleme yapılması gerek

El besleme 1-2 ml mamaya 1 damla sirke de katın evde hangisi varsa artık.

Kusmak devam ediyor.dışkı bu kadar yapmış.
(Ek olarak ben bölünmüş olarak mama satıldığını bilmiyordum aldım ama muhtemelen birkaç gün sonra gelecektir.)
Mısır unu ile bugün bir kez besledik fakat galiba onunda fazlası ishal yapıyor.
+Bütün kuslarin haftalık olarak gerwit günüydü ve onada verdim.
Görsel ekleyeceğim.🌸

Hocam çok geç kalıyorsunuz dönüş yapmakta. Kuşun fazla vakti kalmamış maalesef. Hızlıca teiflucan başlayın. Gerekirse antibiyotik de öneririz. Evde insanlar için olanlar da dahil hangi ilaçlar var ?

Market personeliyim🌸
Triflucan bactrim monodoks vitaform gibi ilaçlar kuşlarin ilk yardım dolabında var.
Evde ise antibiyotik yok.

Triflucan harici bahsettiğiniz diğer ilaçlar antibiyotik zaten yani elinizde bolca antibiyotik var. Selçuk bey hangisini kullanmanız gerektiğini söyler görünce.

Kapağı açılmamış triflucan varsa neden başlamadınız şimdiye kadar ? Siz durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz ama kuş kötü durumda. Hemen başlayın. Şimdi ağzına 1 damla damlatın mesela. Yarın da flagyle temin eder onda da başlarsınız. Şimdi suluğunu alın sabaha kadat su içmesin sabah 50 ml suya 7 damla triflucan katarak verin.

Triflucan'ın kapağı açıldıktan 20 gün geçmişse etkinliğini yitirmiş olur ona dikkat edin.

Kapağı açılmamış triflucan varsa neden başlamadınız şimdiye kadar ? Siz durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz ama kuş kötü durumda. Hemen başlayın. Şimdi ağzına 1 damla damlatın mesela. Yarın da flagyle temin eder onda da başlarsınız. Şimdi suluğunu alın sabaha kadat su içmesin sabah 50 ml suya 7 damla triflucan katarak verin
Kapsül şeklinde triflucan var Ve az önce bactrim başladık sıvı antibiyotik diye . Ben sizin mesajınızı gerekirse antibiyotik de kullanın diye yanlış okuduğum için.
Hocam çok geç kalıyorsunuz dönüş yapmakta. Kuşun fazla vakti kalmamış maalesef. Hızlıca teiflucan başlayın. Gerekirse antibiyotik de öneririz. Evde insanlar için olanlar da dahil hangi ilaçlar var ?

Geri