merhaba. kuşlarım 8aylık ben 4aylıkken almıştım. erkek kuşum bir aydır çiftleşmek istiyor günün tamamı nerdeyse dişi kuşa kur yapmakla geçiyor ama sırtına çıkmak isterken dişi kuş dövüp istemiyor. erkek kuşum kızıştı ama dişi kuş kızışmadı ikisinden birine birşey olacak diye endişeleniyorum. mama yaptım ama naptıysam yemediler havuç tellere sıkıştırınca yemiyorlar sadece rendeleyip mama kabına koyunca yiyolar. havucu burdan öğrendim kızıştırmak için bir hafta olacak havuç vereli. eski fotoğraf ve yeni fotoğrafı koyuyorum lütfen bakarmısınız sizce hauç bir haftada etkisini göstermeye başladımı haraketlerde değişiklik yok ama ceresi hafif değişir gibi sanki. şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:13 -->-> Daha önceki mesaj 20:02 --
en üstteki fotoğraf eski yani havuç vermeden önce sonrakiler ise havuç verdikten sonrakii fotoğraflar.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:13 -->-> Daha önceki mesaj 20:02 --

en üstteki fotoğraf eski yani havuç vermeden önce sonrakiler ise havuç verdikten sonrakii fotoğraflar.