M Mert SAMYELİ Guest 13 Haz 2013 #1 arkadaşlar yaptığımız mamayı buzdolabında bekletsek sorun olur mu ?
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 13 Haz 2013 #2 sadece 1 gün beklettin , fazla beklemesi dolapta bile kalsa bakteri oluşturur.
A Ali DOĞAN Guest 13 Haz 2013 #4 bu mama olayı cok zor bır olay kuslar yemıyor yada ben basaramıyorum o yuzden artık mama vermeyecem
A Ali DOĞAN Guest 13 Haz 2013 #9 sureklı mama yapıyorum yemıyor hayvanlar sonrada atıyorum gıttım yıne bı ton mamalık alısverıs yaptım yemezlerse bende kusları kesıp yıyecem
sureklı mama yapıyorum yemıyor hayvanlar sonrada atıyorum gıttım yıne bı ton mamalık alısverıs yaptım yemezlerse bende kusları kesıp yıyecem
M Mert SAMYELİ Guest 13 Haz 2013 #10 benim kuşarda ilk defa yedi yani 24 saat buzdolabında kalabilir diyosun mehmet kardeş eyvallah saolasın . .
benim kuşarda ilk defa yedi yani 24 saat buzdolabında kalabilir diyosun mehmet kardeş eyvallah saolasın . .
M Mehmet ŞEKER Guest 13 Haz 2013 #11 mama yaptığınızda fazla yapmayın. mesela 3 adet kuşa en küçük boy yumurtanın 3 de 1 ini yaparım ben kalsa bile fazla kalmaz
mama yaptığınızda fazla yapmayın. mesela 3 adet kuşa en küçük boy yumurtanın 3 de 1 ini yaparım ben kalsa bile fazla kalmaz
M Mert SAMYELİ Guest 13 Haz 2013 #12 aynen doğru söylüyosun peki bu mamayı bi poşet veya kap gibi bi şeyin içinde saklasakta olmaz yani dimi
aynen doğru söylüyosun peki bu mamayı bi poşet veya kap gibi bi şeyin içinde saklasakta olmaz yani dimi
M Mehmet ŞEKER Guest 13 Haz 2013 #13 ben saklama kabının içine koyup birkaç gün sakladım ama bi değişik oluyor mama. yani insanın veresi gelmez kuşlara. attım
ben saklama kabının içine koyup birkaç gün sakladım ama bi değişik oluyor mama. yani insanın veresi gelmez kuşlara. attım