Ben mamayı hazır aldım yanlız evde yapmadım onu nasıl vermeliyimMerhaba,
Ben yaptığım mamalara, mevsimine göre değişiyor ama şu mevsimde yaptığım katkıları sayacak olursam, mutlaka yumurta her mamada kullanıyorum ve kabuğunu havanda ezip ilave ediyorum, içine hepsi aynı mamada olmamakla birlikte; brokoli, pancar, kırmızı havuc, kanabahar vs rendeleyip azar azar koyuyorum, ayrıca mutlaka entrobak ve kalsiyum ekliyorum, yumurtada veya yavru bakıyorsa her gün sabah vermeye çalışıyorum, minimum 2 günde bir ve 4 saatten fazla tutmuyorum önlerinde. Ayrıca yuvalikta mutlaka daldari bulunduruyorum. Sağlıkla buyusunler umarım.
Peki bı soru da sorsam sadece mamayı versem bı sakıncası varmıdır daha yeni mama veriyorum daha önce verdimBu hazırladığım mamaya 3 tatlı kaşığı hazır mamadan, 2 tane de bebe bisküvisi dövüp katıyorum ben. Tavsiyem kurumları ayrı kapta, nemli besinleri ayrı kapta karıştırıp sonra birleştirin ki topak topak olmasın, sebzelerin suyunu da sıkabilir veya peceteyle nemini de almakta fayda var kursak mantarı olmaması adına.
Anladım çok teşekkürlerBen de 8 kus var yalnız, mamanizi kus sayiniza göre deneye deneye öğrenirsiniz, fazla kalanı 2 gün dolapta saklayıp veriyorum arada ama saklama taraftarı değilim çok fazla.
Teşekkür ederimSağlıkla buyusunler.