mama yapımı hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert SAMYELİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rondo can çekişiyor :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence tecrübeli arkadaşlar bir veya iki çift kuş için evde hazırlanabilecek bir mamayı bu şekilde videoya çekip yayınlarsa büyük sevaba girer.
Resimli olarak var ama kıvamını tutturabilmek için canlı görüntüsü olursa çok daha iyi olur.

Bence tecrübeli arkadaşlar bir veya iki çift kuş için evde hazırlanabilecek bir mamayı bu şekilde videoya çekip yayınlarsa büyük sevaba girer.
Resimli olarak var ama kıvamını tutturabilmek için canlı görüntüsü olursa çok daha iyi olur.

Verdiğim linkteki konuyu başlatan abimiz zaten üretici. bu verdiğim linkteyi mamayı yemiyordu benim kuşlarım kıvamını tutturmaya başladığımdan beri 4 adet kuşumda başından kalkmıyorlar.

Video başındaki link sayesinde reklama giriyor bence.

o leğenin içine eklediği şey hazır mama mı oluyor peki ?

kuşlar nasılda istiyo ya bu mamanın aynısını yapmak lazım.

ben o gun fındık,antep fıstıgı ve cevizlerı makınada ıyıce toz halıne getırdım yemlıge koydum maşallah durmadan yıyorlar:)

kuşların alıştırılması ile alakalı mama yemeleri alıştıklarnda kıvamını tutturduktan sonra tiryakinin yemekten snra (s..ga..a)istemesi gbi mama isterler

kuşların alıştırılması ile alakalı mama yemeleri alıştıklarnda kıvamını tutturduktan sonra tiryakinin yemekten snra (s..ga..a)istemesi gbi mama isterler

Bence de tamamen alışkanlık alışkın olmayan kuşlar mamaya aval aval bakıyo ne kadarda kıvamlı yapsanız çok fazla yemiyor.
Yeni yavruları olan arkadaşlar kuşlarınızı küçükken mamaya alıştırın. :o

Geri