İnşallah bulunur.
Kaptı kapmadı demek kesin hüküm olur bunu net söylemem fakat çevreye ilanlarını dağıtın. Yakın apartmanlara haber edin, balkonlarına konmuş olabilir. Ağaç dallarına iyice bakın. Elinizde küçük taşıma kafesi olsun, nolur nolmaz bir şekilde karşınıza çıkarsa alıp götürebilirsiniz.güzel temennizleriniz için çok teşekkürler. muhabbet kuşumu kanserden kaybettim bunu da hiç olmucak şekilde kaybettik. üzüntüsünü atlatamadan birde mavişim eklendi. ikisine de kafeste bakmıyordum hep normal bir insan gibi yaşadık beraberce. sizce karga, kedi vs kapmış olabilir mi ? aramadığım yer kalmadı 10 km civarında gezindim hiç bir iz yok bulamadım. ne dersiniz bu zamana kadar edindiğiniz tecrübelerce ?
Kaptı kapmadı demek kesin hüküm olur bunu net söylemem fakat çevreye ilanlarını dağıtın. Yakın apartmanlara haber edin, balkonlarına konmuş olabilir. Ağaç dallarına iyice bakın. Elinizde küçük taşıma kafesi olsun, nolur nolmaz bir şekilde karşınıza çıkarsa alıp götürebilirsiniz.
Cennet ve sevda papağanları küçük ve hantal durmasına rağmen atik,güçlü ve hızlı canlılar kedi yada karganın kaptığını zannetmiyorum. Eğerki yiyecek yemek ve su bulduysa bir ihtimal bir süre hayatta kalabilir. Tabi kaybolduğu gün herhangi bir evin camından içeri veya balkonuna konup bir başkasıda bulmuş olabilir. İnşallah hayattadır ve birileri bulmuştur kuşunuzu. Geçmiş olsun