A AAAzraaaaa Yeni Üye Katılım 21 Ağu 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 21 Ağu 2021 #1 Merhaba muhabbet kuşum yeni kaçtı. Ailemle aradım ama bulamadım. Kuş sesi açtık. Etraftaki diğer sitelere de baktık. Kuşum 6-8 aylık arasıydı.
Merhaba muhabbet kuşum yeni kaçtı. Ailemle aradım ama bulamadım. Kuş sesi açtık. Etraftaki diğer sitelere de baktık. Kuşum 6-8 aylık arasıydı.
Omerft Meraklı Üye Katılım 28 Nis 2021 Mesajlar 228 Tepkime puanı 50 22 Ağu 2021 #2 AAAzraaaaa' Alıntı: Merhaba muhabbet kuşum yeni kaçtı. Ailemle aradım ama bulamadım. Kuş sesi açtık. Etraftaki diğer sitelere de baktık. Kuşum 6-8 aylık arasıydı. Genişletmek için tıkla ... Kayıp ilam başlığına yazabilirsin. Bir de biri kuş bulmuş. Yeni konu açmış. Mavi dişi 4 5 aylik falan belki tesadüfen bulmus olabilir de
AAAzraaaaa' Alıntı: Merhaba muhabbet kuşum yeni kaçtı. Ailemle aradım ama bulamadım. Kuş sesi açtık. Etraftaki diğer sitelere de baktık. Kuşum 6-8 aylık arasıydı. Genişletmek için tıkla ... Kayıp ilam başlığına yazabilirsin. Bir de biri kuş bulmuş. Yeni konu açmış. Mavi dişi 4 5 aylik falan belki tesadüfen bulmus olabilir de