S Sakız Yeni Üye Katılım 16 Haz 2016 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 16 Haz 2016 #1 Ya benim kuşum mu evde serbest bırakdımda parmağımı uzatıyorum geliyo sonra yine aynı yere gidiyo acil yardım edin lütfen
Ya benim kuşum mu evde serbest bırakdımda parmağımı uzatıyorum geliyo sonra yine aynı yere gidiyo acil yardım edin lütfen
Bergusi Meraklı Üye Katılım 8 Haz 2016 Mesajlar 202 Tepkime puanı 30 16 Haz 2016 #2 Cevap: Merhaba Parmağınızdayken bir yere gitmeyin onunla biraz konuşun bir de parmağınıza geldiğinde sevdiği şeylerden verin zamanla alışır
Cevap: Merhaba Parmağınızdayken bir yere gitmeyin onunla biraz konuşun bir de parmağınıza geldiğinde sevdiği şeylerden verin zamanla alışır
Yusuf Kürşat AKKUŞ Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 27 May 2013 Mesajlar 11,638 Tepkime puanı 1,112 16 Haz 2016 #3 Cevap: Merhaba Gelecek gidecek gelecek gidecek gelecek gidecek gelecek gitmeyecek bu sizin ilginizle ona tanıdığınız süre ile alakalı keyifli hobiler
Cevap: Merhaba Gelecek gidecek gelecek gidecek gelecek gidecek gelecek gitmeyecek bu sizin ilginizle ona tanıdığınız süre ile alakalı keyifli hobiler