Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçek meyveli ise verin. şu renkli şeylerden ise vermeseniz daha iyi. Sonuçta yapay bir şey. Doğruyu söylemek gerekirse ben çok zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Benim kuşlar meyveli diye aldıgımız o kurutulup boyanmış renkli ekmek parçalarını yemiyorlar.. Kuşlar illa ki vitaminini alsın diyorsanız aktarlarda kurutulmuş meyveler var.. onlardan alıp rendeleyip verebilirsiniz.. Kurutulmuş muz cok güzel kokuyor.. mamasının icine katabilirsiniz, bitirmeden bırakmıyorlar yemeyi..
Hiç gereği yok.
Haftada bir mevsimine göre elma, portakal, kivi, armut, ananas vb.. taze olarak kafese assan yeterlidir. Yem içindeki o kuru meyvelerin nasıl işlemden geçtiği belli değil.
Bencede gerek yok o boyalı ekmek olan yemlere.. Aslında sadece akdarı+aspur (kanarya yemi) yeterli bence. Ayrıca taze meyve sebze vermek hafta bir-iki vitamin çin daha doğal ve daha doğru..
işte onlar hep dandik yemlerin içinde olan şeylerdir.size tavsiyem versela laga yada vitakraft kullanın.yemin kalitesini siz bile anlarsınız o derece.kuşlarınızda severek yerler.marulu ıslatıp asarsanız banyo ihtiyaçlarınıda gidereceklerdir.