Minigimle seyahate cikicaz...

The Panther

Yeni Üye
Arkadaslar egitim icin canakkaleye gidicem. Hangi araci kullanmaliyim minigim icin. Kafeste götürebilir miyim? Kafesi buyuk, ortusu de var. Ozel aracim yok. Otobüse muhabbet kusu sokarlar mi bilmiyorum. Ucak konusunda da fikrim yok. Ama canakkaleye deniz uzerinden gitsem icerde sicakta yolculuk edebiliriz diye düşünüyorum ve kusumun sagligina bisey olmadan yolculuk yapabilmemiz konusunda yardimlarinizi bekliyoruz...

Merhaba arkadaşlar o zaman kuşumun Hasretine diş sıkıp kuşumu yanımda götürmeksizin Çanakkale'ye gitmiştim ama şimdi Balıkesir'e tatile gideceğim ve Görüldüğü üzere kuşumdan da pek ayrılabilen bir insan değilim. ailecek kuşumu da arabada götürmeye karar verdik daha küçük olan kafesine alıp temel malzemelerini o kafese koymayı düşünüyoruz. havalar bildiğiniz üzere sıcak Ben de İstanbul'da oturuyorum İstanbul'dan Balıkesir'e de özel araçla gitmenin ne kadar sürdüğünü tahmin edebiliyorsunuzdur Sizce bu şartlar altında kuşum rahat bir şekilde yolculuk edebilir mi yani kusumu götürmem de bir sakınca yok değil mi? gittiğimiz yer sıcak bir ev ortamı. orada kendi evimizi ozleyeceğini pek düşünmüyorum Nasıl olsa biz varız yanında

Son düzenleme:
Gitmeden bir kac gun onceden kusun kafes degisikligini yapin ki alissin.Yolculuk esnasinda kafesin dusmucenden, camdan ruzgar vurmucandan ve klima acarsaniz direk kusunuza gelmicenden emin olun. Yoksa bir sorun olmaz.

Bu arada bilginiz olsun. Ucakla evcil hayvan tasimak istiyorsaniz. Bunu ucak firmasina bildirmeniz ve kusunuz icin veterinerden saglik raporu cikartmaniz lazim.raporuda oyle her veteriner vermiyor arastirmak gerek. Yalniz kusunuz yavru olsa bile rapor alirken 8 aylik yazdirmaniz lazim cunki daha kucugunu kabul etmiyolar. Kafes kucuk olmali ayriyetten en fazla ayni kafeste 2 kusa izin var ve kafes basina 50 tl odeme yapmaniz lazim firmaya. Ben yasadim. Veterinere 25 firmaya 50 tl odedim.

Geri