Kargalarda müthiş bir hafıza vardır ve müthiş intikam duygularına sahiptirler. Eğer annesi sizin yavrusunu götürdüğünüzü görmüşse mutlaka peşinize düşer ve size zarar vermek ister. Bittecrübe sabit.
Bence hem yavru hem de kendiniz için yapacağınız en mantıklı şey yavruyu çatıya veya kedilerin ulaşamayacağı yüksek bir yere koyup annenin gelip almasını ummaktır.
kargalarda müthiş hafıza nın yanında inanılmaz sadakatta vardır lakin muhabbet kuşlarından uzak tut bu kargayı bıraktığın an itibari ile ne yazık ki öleceğini bilmen lazım bunu tcrübemle aktarmalıyım dış baskılar sonucu yavru bir kargayı bıraktım ve 2 gün sonra aynı yede ölüsü vardı.
uçmayı ve beslenmeyi öğrenene kadar müsait bi yerin varsa bakabilirsin .
Fatih bey söylemiş aynen ben de diyecektim kargalar birbirlerine yüzlerini tarif edebiliyorlar eğer bir akrabası görmüşse bu tüm kargalara yayılabiliyor ve eğer yayılmışsa tüm kargalar dalar abi sana![]()
kargalar filmi aklıma geldi![]()
o flimdekil kargalar italyan mafyasnı örnek almışlar
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23 -->-> Daha önceki mesaj 16:55 --
VALLA KARDEŞ SENİ ALLAH KORUMUUŞ ..
bende böyle bir yavru kargayı marketten gelirken gördüm hastamıydı neydi aliyim biraz seveyim dedimeve götürdüm hay götürmez olaydım
anası görmüş galiba aşiret gibi toplandılar bizim evin önnüe dışarı cıksam direk dalıyo bildiğin bir tane geçirip geri uçuyolr..
kargayı bıraktım falan ama hala arada bir görüyorum buralarda onları ..
başka bir rivayete göre , mesela senin dedenin dedesi bir kargaya yamuk yaparsa
senin onun kanından olduğnu anlıyolarmış nasıl anlıyolar bbilmiyorm heralde inanmamak gerek böyle şeylere
Ahaha gorky mafyanın eline düşmüş, gobeller üşüşecek.
O kargaların hepsinin gözlerinden öpüyorum, sen benimle uğraşır mısın hah işte ilahi adalet![]()
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23 -->-> Daha önceki mesaj 16:55 --
bende böyle bir yavru kargayı marketten gelirken gördüm hastamıydı neydi aliyim biraz seveyim dedimeve götürdüm hay götürmez olaydım
anası görmüş galiba aşiret gibi toplandılar bizim evin önnüe dışarı cıksam direk dalıyo bildiğin bir tane geçirip geri uçuyolr..
senin onun kanından olduğnu anlıyolarmış nasıl anlıyolar bbilmiyorm heralde inanmamak gerek böyle şeylere
sen varya sen
aradan 2 gun gecti sanırım ucuz yırttım hahaha![]()
Ahaha gorky mafyanın eline düşmüş, gobeller üşüşecek.
O kargaların hepsinin gözlerinden öpüyorum, sen benimle uğraşır mısın hah işte ilahi adalet![]()
Belki şuan aşireti topluyodur![]()
Nokia 3310 ile gönderildi.