Ben dost Petshop un internet sitesinden aldım 5kg 15tl yanlış hatırlamıyorsam vede çok memnunum kafes temizleme derdi yok. Zaten tüneklerin altına denk geliyo pislikleri onlarıda kaşıkla hafta da bir alıp atıyorum yenisini ekliyorum. Tavsiye ederim..
taban malzemesi olarak kullanan arkadaşlar mamnun musunuz?
netten alayım dedim ama 20 kg olarak satılıyor, 2 kafes için çok fazla 3-5 kg olarak alabileceğim yer var mı yada satan arkadaş
Fatih bey'in tavsiyesine uyabilirsiniz her anlamda bu malzeme iyi oluyor,kuş sayınız fazla ise çuval ALIN,dost petshop 20 kg 50 tl'ye aldım
Ben dost Petshop un internet sitesinden aldım 5kg 15tl yanlış hatırlamıyorsam vede çok memnunum kafes temizleme derdi yok. Zaten tüneklerin altına denk geliyo pislikleri onlarıda kaşıkla hafta da bir alıp atıyorum yenisini ekliyorum. Tavsiye ederim..
Bende kullanıyorum ama eseleniyorlar dağıtıyorlar tavanın genişliğini artırmam lazım. Onun dışında sorun yok tek veya iki tünek olmasida iyidir. Dost pet den alabilirsin.
hayat istanbulda yaşayanlara güzelİsanbulda ikamet edenler, elden teslim kilosunu 3 liradan veriyorum ben istediğiniz kadar..
arkadaşlar dostpetshopta varmış hemen alıyorum, birçok kişi olumlu yorumlar yapmış, teşekkür ederim.
peki
1) 45X35 tavaya ne kadar granül koymalıyım
2) ne kadar sürede bir temizlemeliyim
3) nasıl temizliyorsunuz, tamamen döküyor musunuz yoksa eliyor musunuz (eliyorsanız nasıl)
arkadaşlar dostpetshopta varmış hemen alıyorum, birçok kişi olumlu yorumlar yapmış, teşekkür ederim.
peki
3) nasıl temizliyorsunuz, tamamen döküyor musunuz yoksa eliyor musunuz (eliyorsanız nasıl)
hayat istanbulda yaşayanlara güzelher şey el altında
garibanlığın gözü kör olsun
![]()
dost petshoptan alışveriş yaptım daha önce eğer varsa hemen alacağım, haftada bir yaptığım genel temizlikler kuşlara eziyet oluyor özellikle gökkuşağı ispinozlar bu yüzden stres yapıp yavruları attılar.
Bende kullanıyorum ama eseleniyorlar dağıtıyorlar tavanın genişliğini artırmam lazım. Onun dışında sorun yok tek veya iki tünek olmasida iyidir. Dost pet den alabilirsin.
peki
Biz de Antebin kebabını, Afyonun ekmek kadayıfını, Hatayın künefesini, Konyanın etli ekmeğini, Oranın buranın şusunu busunu yerinde yiyenlere özeniyoruz..![]()