Benim kuslar salonda tv var insanlar var sürekli ciftlesiyorlar ama birşey olmazYok akvaryum üstü kapalı açık yeri yok elektrik düzeni de gayet düzgün ve dikkatli çektim öyle bi olasılıkta yok içim rahat o konuda sesinden rahatsız olurlar mı diye düşünmüştüm ki zaten sessiz dış motor var bekleyecez artık yavru alabilmek için
Nasıl oluyor ya anlamıyorum benimkiler 7-8 ay oldu hala tık yok ek besin olarak ne veriyorsunuzBenim kuslar salonda tv var insanlar var sürekli ciftlesiyorlar ama birşey olmaz
İki çift var ikisinde aynı çiftleşmiyor anlamadımKuş ile alakalı bir durum herhalde benimkilerde ayrı odadalar rahatsız eden pek yok ama şimdiye kadar 1 kere çiftleştiklerine şahit oldum.
Evet biliyorum bende de vardı hint bülbülü yuva yapmışlardı 20 günde hemen yavru yapma isteği var o kuşlarda ama benim aklımda muhabbet kuşlarında kaldı onları verdim muhabbet aldım 7 ay oldu tık yokZor il ya bekle bekme dur, bende 6 aya yakındır öyleydim 2 çift muhabbetle. Şuanda 1 çift hint bülbülü var 2 günde yuvayı ördüler alalı 10 gün oldu emin değilim ama dişinin birkaç güne yumurtlayacağını düşünüyorum. Eğerki yeterli alanınız varsa 1 çift hint bülbülü alın hem sıkılmazsınız hemde daha kokay ve çabuk yavrunuz olur.(hint bülbülü genelde 20 lira civarındadır ama bazı yerkerde 15 lira)