Muhabbet kuşum 4 gün önce cereyanda kaldı

Enurdincer

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 4 gün önce yanlışlıkla cereyanda kaldı. 4 gün gözlemledim iyiydi bugün kabarıyor ve uyuma hali var sürekli. Kakası da sıvı ishale dönüştü. Ne yapmam gerek lütfen yardım edin. Elimde Avisol A vardı biraz suyuna damlattım. Bulunduğum yer küçük bir ilçe kanatlı kuş veterineri yok. Bir kuşumu kaybettim 2.ye dayanamam

Beyaz zemine yaptığı Dışkı resmini net çekip paylaşın. Ayrıca video çekip paylaşın.
Resim için hızlı resim.com
Video için streamable.com

Şuan suluğu alın önünden 3 saat sonra yarım suluğa 2 mercimek tanesi kadar karbonat katın yarın akşam tekrar video ve dışkı paylaşın. Hemen ilaç başlamayalım biraz gözlemleyelim. Karbonatlı su yarın bu saatlere kadar dursun önünde.

Birde genel besleme diyetinizi detaylı yazın. Takviye kullanıyor musunuz ve neler kullanıyorsunuz

Birde ağzını koklar mısınız ağzında koku var mı bir bakalım

Birde genel besleme diyetinizi detaylı yazın. Takviye kullanıyor musunuz ve neler kullanıyorsunuz
Kuşum bize henüz alışamadı alalı bir kaç ay oldu oyüzden ek hiçbir şey yemiyor kafesine koysam da dokunmuyor. Sadece yem yiyordu ve dal darısı koyuyordum bir kaç haftaya bir. Suluğuna da ara ara avisol A damlatıyordum

Ayrıca probiyotik ve multivitamin almanızı öneririm genel sağlığı için iyi olur.

Şuan suluğu alın önünden 3 saat sonra yarım suluğa 2 mercimek tanesi kadar karbonat katın yarın akşam tekrar video ve dışkı paylaşın. Hemen ilaç başlamayalım biraz gözlemleyelim. Karbonatlı su yarın bu saatlere kadar dursun önünde.
Az önce ilçede bir petshopcu ile iletişime geçtim ağızdan 2 damla Avisol A damlatın direncini toplar dedi. Şimdi bununla birlikte bi zararı olur mu

Hayır ağza A vitamini damlatmak işe yaramaz. Suluğu aldınız mı ?

Yem yiyip yemediğine dikkat edin. Yarın evdeyseniz hareketlerini gözlemleyin

Tamam verin yarın akşama kadar o su kalsın önünde. Dışarıdan su içmemesibe dikkat edin ama
Bilmediğim için soruyorum kusura bakmazsanız karbonatlı su elektrolit sağlaması için mi önerdiniz. İlk defa duydum çünkü elim kolum bağlandı her şeyi deniyorum. Ciğerlerine bi zararı olmaz değil mi?

Geri