Kivim benim
Meraklı Üye
probiyotik takviyesi yaptim suan yesil sulu ve sekilsiz diskiliyor napabilirim sorunu nedir hali gayet iyi hareketli
Suyuna maden suyu koy. Forumda var bu tarz hastalıklar. Maden suyu koyunca suyuna geçtiğini söylendi bir konu altındaprobiyotik veriyorum baska napabilirim.bilmiyorum
tedavisi varmi pankreasin yok diye biliyorum acikcasi veterinerlerden cok korkuyorum cogu para icin yapiyoKuşunuzda pankreas enfeksiyonu var. Acilen veterinere götürüp ilaç tedavisi başlanması gerek.
ise yaradimi pekipankreas hastalığı benim kuşumda pankreas hastası ben ilk olduktan 10 gün sonra anlayan bir veterinere götürdüm İstanbul Florya İstanbulvet e kreon verildi bu hastalık İçin dozaj bilmiyorum önle ayarlıyorlar 3 aydır ilaç kullanıyoruz
Kanatlılardan anlayan ve işinin ehl-i bir veteriner bulmak günümüzde gerçekten çok zor. Bulunduğunuz yerde kanatlılardan anlayan bir veteriner araştırın ve muhakkak götürün. Elbette tedavisi var. Daha fazla beklemeyin.tedavisi varmi pankreasin yok diye biliyorum acikcasi veterinerlerden cok korkuyorum cogu para icin yapiyo
İşe yarıyor ama hala devamise yaradimi peki