muhabbet kuşu besleyen
Yeni Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşları neden ve ne sebeple ishal oluyor merak ettim. Bir kuşum o yüzden ölmüştü. Ve önlem almak için ne yapmak gerek?
bendeki mavi surat bir ısırık marul yese 3-5 kere ishal diskiliyor. sonrasinda duzeliyorKafes temizliği ve hijyeninin yeterli olmaması, uzun süre değiştirilmeyen sular sebep gösterilebilr. Ya da sebze ve meyve nin fazla verilmesi.
Normal bir durum. Bazı ishal vakalarının başında elektrolit ve aspur takviyesi yapılmasına rağmen geçmiyorsa o ishal bakteri kökenli bir ishal dir ve de ilaç kullanmak gerekir.bendeki mavi surat bir ısırık marul yese 3-5 kere ishal diskiliyor. sonrasinda duzeliyor
Dayanamıyorlar abi cidden çok acı veriyor. Ve senin fotoğrafındaki kuşlar çok tatlı ya kıyamam.Kafes temizliği ve hijyeninin yeterli olmaması, uzun süre değiştirilmeyen sular sebep gösterilebilr. Ya da sebze ve meyve nin fazla verilmesi.
Aynen, dayanamıyorlar, çok hassas kuşlar.. Teşekkür ederimDayanamıyorlar abi cidden çok acı veriyor. Ve senin fotoğrafındaki kuşlar çok tatlı ya kıyamam.
reis sultan papağanı falan besliyor musun yoksa tek muhabbet kuşu mu ?Aynen, dayanamıyorlar, çok hassas kuşlar.. Teşekkür ederim![]()
Yok ben birtek muhabbet kuşu besliyorum.reis sultan papağanı falan besliyor musun yoksa tek muhabbet kuşu mu ?
Sıcaklardan dolayıdır. haftada 1,2 kez elektrolit takviyesi yapın.peki gün içinde 5-6 tane sadece su yada aşırı sulu dışkı yapıp diğer dışkıları katı ise ishalmidir. Yoksa aşırı sıcaklardan olabilir mi? İlaç kullanmaya gerek varmıdır sizce?