alperbydiscovery
Yeni Üye
- Katılım
- 28 May 2018
- Mesajlar
- 74
- Tepkime puanı
- 3
Bence bir 35x45 yada 40x40 boyutlarında kafes alin hem temizliği daha kolay olur ve kuşlar içerde daha rahat hareket ederler hemde yağlanma sıkıntısını engellemiş olursunuz içinde rahat ca kanat çırpabilir lerAralarda çıkarım uçsunlar, yağlanma engellenmiş olur. Sürekli dışarda da durmasınlar tabii kafeste de dursunlar çiftleşmeleri açısından. Bence kafes boyutu ideal, başka üyeler de yorum yaparsa iyi olur.
Bence bir 35x45 yada 40x40 boyutlarında kafes alin hem temizliği daha kolay olur ve kuşlar içerde daha rahat hareket ederler hemde yağlanma sıkıntısını engellemiş olursunuz içinde rahat ca kanat çırpabilir ler
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cok iyi olur hocamMustafa hocama katılıyorum çıkarmana bile gerek kalmıyor kafes büyük olduğu için içeride uçuyorlar, söylediği boyutta bir kafes almanızı öneririm ben almıştım aksesurarlı 52 tl ye istersen linkini atarım n11 den almıştım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kanki satışa kapanmış şansına küscok iyi olur hocam