Yuvalığa girme durumları aylardır devam eden bir durum erkeğin ayak attığını falan görmedim dişiye kur yapıyor ama dişi bazen öpüşüyor bazen gagalıyor dişi biraz daha baskın bir karakterKuşların yuvalığa girmeye başlamış ,yakında yaparlar ama bu arada kafeslerine çok müdahale etme.
Yok sadece normal yandan açılıyorKafesin üst kapısı var mıydı ?
Kardeşim normalde yuvaya paralel tek tahta tünek önerilir ama senin yuva girişin alçak olduğu için bu durum pek geçerli olmuyor.Bence yuvanın ağzına dik uzanan tahta tünek kullan.Böylelikle erkek dişiye baskı kurabilir.Oyuncakları da kafesten almalısın.Yok sadece normal yandan açılıyor
Teşekkür ederim oyuncakları hemen çıkarıyorum tüneği de düzeltiyorumKardeşim normalde yuvaya paralel tek tahta tünek önerilir ama senin yuva girişin alçak olduğu için bu durum pek geçerli olmuyor.Bence yuvanın ağzına dik uzanan tahta tünek kullan.Böylelikle erkek dişiye baskı kurabilir.Oyuncakları da kafesten almalısın.
Çözüm olur diye bir şey yok ama kuşlar yuvayla ilgilenmeyince ben kafes düzenini değiştiriyorum.Kuşa göre değişiklik gösterebiliyor .İsterseniz deneyebilirsiniz.Teşekkür ederim oyuncakları hemen çıkarıyorum tüneği de düzeltiyorum
Bende değiştirdim dişide yumurta var sanırım ama yinede yemlikte oturuyor yuvaya girmiyor bence hazır hissetmiyordurÇözüm olur diye bir şey yok ama kuşlar yuvayla ilgilenmeyince ben kafes düzenini değiştiriyorum.Kuşa göre değişiklik gösterebiliyor .İsterseniz deneyebilirsiniz.