Muhabbet kuşlarımın İkisi de erkek mi bakabilir misiniz

fıstık fındık

Yeni Üye
Gayet yakınlar sürekli birbirlerini yemliyorlar aynı tünekten hiç ayrılmıyor ikisi beraber hep yan yanalar hiçbir şekilde birbirlerine vurma gibi hareketleri yok fakat merak ediyorum İkisi de erkek mi dişinin ceresesinde sanki mavi tonları var da çözemedim bir de eğer biri dişi biri erkekse dişi şu an kızgınlık döneminde olmadığı için çiftleşme olmaz mı?

Hayır biri erkek biri dişi 👍

Hayır biri erkek biri dişi 👍

Selçuk Bey size demiştim ya kuşlarım çok hareketsiz tünekten hiç ayrılmıyorlar yem yemiyorlar su içmiyorlar diye Şimdi yem yemeye Su İçmeye başladılar Ama hala çok hareketsizler böyle Hasta gibiler sanki çok böyle sakinler hiç ötmüyorlar Acaba yeni aldığım için olabilir mi dışkısını istemiştiniz benden dışkısını resmini buraya bırakıyorum size bu şekilde daraltıyorsam veya istiyorsan Kusuruma bakmayın lütfen Probiyotik olarak da hangi markayı öneriyorsanız ben onu alayım

Prozim plus veya probac 1000 ürünlerini beğeniyorum ikisinden birini tercih edin. Yeni oldukları için stresliler muhtemelen zamanla düzeleceklerdir. Röhnfried elekteolit ürününden de alın haftada 1 yazın haftada 2 kullanın. Hasta dışkısı değil dışkıları.

Prozim plus veya probac 1000 ürünlerini beğeniyorum ikisinden birini tercih edin. Yeni oldukları için stresliler muhtemelen zamanla düzeleceklerdir. Röhnfried elekteolit ürününden de alın haftada 1 yazın haftada 2 kullanın. Hasta dışkısı değil dışkıları.
teşekkürler selçuk bey söylediklerinizi aynen kullanıcam 😊

Geri