Şeker2019 Paylaşımcı Üye Katılım 21 Ağu 2019 Mesajlar 688 Tepkime puanı 194 13 Eyl 2019 #1 Size bir sorum var muhabbet kuslari kalamar kemigini kemirir mi yoksa yer mi ? Benim kuslarim kemiriyor ve kafesin altına dökülüyor. Bu normal mi?
Size bir sorum var muhabbet kuslari kalamar kemigini kemirir mi yoksa yer mi ? Benim kuslarim kemiriyor ve kafesin altına dökülüyor. Bu normal mi?
Kca Paylaşımcı Üye Katılım 11 Kas 2017 Mesajlar 803 Tepkime puanı 417 13 Eyl 2019 #2 Cerit' Alıntı: Size bir sorum var muhabbet kuslari kalamar kemigini kemirir mi yoksa yer mi ? Benim kuslarim kemiriyor ve kafesin altına dökülüyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla ... Benimki de koparip atıyor
Cerit' Alıntı: Size bir sorum var muhabbet kuslari kalamar kemigini kemirir mi yoksa yer mi ? Benim kuslarim kemiriyor ve kafesin altına dökülüyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla ... Benimki de koparip atıyor
S says on the beach Meraklı Üye Katılım 1 Mar 2016 Mesajlar 195 Tepkime puanı 100 13 Eyl 2019 #3 alması gereken şeyi alıyordur o rahat olun. muhabbet kuşları dağınık hayvanlardır. zaten o kemiği siz de o kadar kemirseniz o kadar aşağı dökülür.
alması gereken şeyi alıyordur o rahat olun. muhabbet kuşları dağınık hayvanlardır. zaten o kemiği siz de o kadar kemirseniz o kadar aşağı dökülür.