Muhabbet kuşu aşırı kan gelmesi ve halsizlik

mert816

Yeni Üye
Merhaba, kuşum 2 gündür eskisine göre çok halsizdi, ötmüyordu, uçarken etrafa çarpıyor, kafesine dahi tutunamıyordu. Dün ise poposundan aşırı fazla kan geldi, bir kaç damla değil baya fazla bir kan. Ve dünden beridir göğsünün üstünde yerde yatıyor. Küçük bir şehirde yaşadığım için maalesef hiç bir veterinere gidemiyorum. Düne göre daha iyi ama hala göbeğinin üstünde yatıyor. Dediğim gibi veterinere vs. Gidemiyorum maalesef, ne yapılabilir:(

Kan dışkıdamı? Resim paylasın hızlıresim. com üzerinden paylasabilirsiniz güncel dıskı ve kusun resmi hızlı davranın

Anlamak için soruyorum. Kuşun poposunu kontrol ettinizmi herhangi bir yara veya o tarz durum mevcutmu. Direkt kanmı dışkılsdı yoksa. Kulun durumu iyi değil ayaklarda felç durumu mevcutmu. Kuşun ateşi varmı elinize aldığınızda anlayabilirsiniz. Gğncel dışkı resmi lazım

Anlamak için soruyorum. Kuşun poposunu kontrol ettinizmi herhangi bir yara veya o tarz durum mevcutmu. Direkt kanmı dışkılsdı yoksa. Kulun durumu iyi değil ayaklarda felç durumu mevcutmu. Kuşun ateşi varmı elinize aldığınızda anlayabilirsiniz. Gğncel dışkı resmi lazım
Fotoğraf tam istediğiniz gibimi bilmiyorum ama bu kadar çekebildim https://hizliresim.com/7tiej39

Poposunda açıkça görülen bir yara yok gibi duruyor, çok fazla kan aktığı için tüyleri yapışmış sanırım ve biraz garip duruyor popo kısmı sadece. Kan ise internette gördüğüm gibi dışkıyla beraber az bir şey değil, böyle parmak kesilmesi gibi aşırı fazla kan aktı. Ayaklarını gayet iyi kullanabiliyor, bir sorunu yok. Sanırım ateşi de yok ama tam emin değilim. Teşekkür ederim bu arada

Fotoğraf tam istediğiniz gibimi bilmiyorum ama bu kadar çekebildim https://hizliresim.com/7tiej39

Poposunda açıkça görülen bir yara yok gibi duruyor, çok fazla kan aktığı için tüyleri yapışmış sanırım ve biraz garip duruyor popo kısmı sadece. Kan ise internette gördüğüm gibi dışkıyla beraber az bir şey değil, böyle parmak kesilmesi gibi aşırı fazla kan aktı. Ayaklarını gayet iyi kullanabiliyor, bir sorunu yok. Sanırım ateşi de yok ama tam emin değilim. Teşekkür ederim bu arada
Nemli pamukla popo kısmını ve ordaki tüyleri temizleyin. Eğer kan dışkıdan geldiyse cocsidiyoz vardır once bunu anlayalım hızlıca.

Kuşun kurtulma ihtimali düşük maalesef. Geç kalmışsınız sormakta.
Kuşun tüylerini çekip atıyorsunuz ne anlayabiliriz o resimden popo kısmını çekin, sorulara cebap verin hızlıca

Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın. Popo kısmının görüntüsünü de paylaşın.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube

Öğürme, kusma,iştah kaybı var mı?

Geri