Muhabbet Kuşu Ayak Yarası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eengin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eengin

Yeni Üye
Herkese Merhaba. Görselini paylaşmak için yorumda alan bulamadım. Muhabbet Kuşumuzda ayaklarının alt kısmında internette mantar yazınca çıkan ona benzer yaralar çıktı ve tüylerinde kısmi yerlerinde dökülmeler var aynı zamanda tüyleri soluk duruyor canlı değil. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bir kaç veterinere götürdüm anlamadılar eczaneden alabileceğim merhem vitamin önerisi olan varmıdır. Ayakları biraz mor gibi ve bir ayağının üzerine pek basamıyor. Çok hareketli canlı bir kuştu konuşuyor hatta ama şu anda hiç keyfi yok.

Foto için : hızlıresim com
Video için : streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Bu kuş sağlıklı değil. Son yaptığı dışkılarının da fotosunu paylaşın. Kuşun beslenme programını da detaylı yazın. Kaç gram bu kuş?

Bu kuş sağlıklı değil. Son yaptığı dışkılarının da fotosunu paylaşın. Kuşun beslenme programını da detaylı yazın. Kaç gram bu kuş?

Hocam yem tarzı ve dışkıları bu şekilde. Normalde yeme iniyordu ama bugün pek yemedi. Kaç gram olduğunu bilmiyorum

Sadece yem ve su mu veriyorsunuz? Tüyleri niye böyle? Hep böyle miydi? Yem ve su haricinde verdiğiniz şeyler yok mu?

Doksisilin etken maddeli bir antibiyotik ve probiyotik başlayın. Elinizde multi vitamin yoksa edinin. Tedavi sonrası kullanmanız lazım.

Sadece yem ve su mu veriyorsunuz? Tüyleri niye böyle? Hep böyle miydi? Yem ve su haricinde verdiğiniz şeyler yok mu?
Ballı kraker almıştım yakın zamanda. Ve suyuna 5 damla damlattığım beaks care marka multi vitamin kullanıyorum. Tüyleri ayaklarında oluşan sorunla eş zamanlı oldu. Bir anda böyle oldu normalde evin içinde dolaşıp geri gelen çok canlı bir kuştu. 8 aydır önce almıştım. Son 1 aydır durumu bu ağırlaşarak bu şekilde oldu.

Ballı kraker almıştım yakın zamanda. Ve suyuna 5 damla damlattığım beaks care marka multi vitamin kullanıyorum. Tüyleri ayaklarında oluşan sorunla eş zamanlı oldu. Bir anda böyle oldu normalde evin içinde dolaşıp geri gelen çok canlı bir kuştu. 8 aydır önce almıştım. Son 1 aydır durumu bu ağırlaşarak bu şekilde oldu.
Multivitaminin önerilen dozajı nedir üzerine bir bakın. Vitamini ne sıklıkla verdiniz? Suyunu günlük değiştirir miydiniz?

Bir tedavi uyguladınız mı daha önce

2-3 günde bir su değişmek olmaz, 2 gün boyunca syda vitamin beklemesi hiç olmaz. Suyu bozar vitamin. Haftada 1-2 kez vitamin verin ve tek gün dursun önünde akşam yatmadan önce temiz su ile değişin.

Evet teramisine devam edin ama dediğim antibiyotiğe de başlayın vakit kaybetmeden. Evde insanlar için olan antibiyotik var mı ?

Geri