Evine dışardan geldi uçuşta falan sorun yaşıyor ötüş olarak ve yapı olarak ta biraz zayıf yavru zannettimDişi yetişkin bir kuş
Tünekte fotoğraf atın bakalım, yerli kuş sanırsam, o yüzden küçük vücut olarakEvine dışardan geldi uçuşta falan sorun yaşıyor ötüş olarak ve yapı olarak ta biraz zayıf yavru zannettim
Dışardan evime sığındı cinsiyet ve yaşını öğrenebilirmiyim
Dişi yetişkin bir kuş
Dişi ama yetişkin değil ışıktan dolayı beyazlık çıkmış sanırım.Dişi yetişkin bir kuş
Bana iris belirgin gibi geldiDişi ama yetişkin değil ışıktan dolayı beyazlık çıkmış sanırım.
Zaten belirgin ama ışıktan olabilir.Bana iris belirgin gibi geldi![]()
Haklısınız, o zaman tekrardan bir fotoğraf atın bakalımZaten belirgin ama ışıktan olabilir.tabii yetişikinde olabilir ışıksız bir yerdede çekilmesi lazım.
Gözü ve alnı gözükmüyor maalesef gözü ve alnı gözükecek şekilde fotoğraf atabilir misiniz ?Düşünceleriniz için teşekkürler umarım fotoğraf size yardımcı olur.
Dişi kuş ve 8 aylık civarı büyük ihtimalle.Umarım yardımcı olur
Hayırlı olsun o zamanÇok teşekkür ederim.Allahın lütfü sanırsam dişi kuşu karşıma çıkarması.Şöyle bir bilgi paylaşayım.Casper adında bir kuşum vardı.Petshopa falan götürdüm dişi dediler.Yanına bir yakınımın yavrularından erkek aldım.Aradan vakit geçtikten sonra çiftleşmediklerini görünce foruma başvurdum bana erkek dediler.İki tane erkek kuşum oldu.Yanına dişi alıcaktım ama bir taneyi yalnız bırakmak istemedim. 4 kuşu da bakmayacağımı düşündüm.Birden karşıma çıkınca çok mutlu oldum
Hayırlı olsun hepsini sağlıkla besleyin inşallah, dediğim gibi yerli kuş olduğu için minyonlarÇok teşekkür ederim.Allahın lütfü sanırsam dişi kuşu karşıma çıkarması.Şöyle bir bilgi paylaşayım.Casper adında bir kuşum vardı.Petshopa falan götürdüm dişi dediler.Yanına bir yakınımın yavrularından erkek aldım.Aradan vakit geçtikten sonra çiftleşmediklerini görünce foruma başvurdum bana erkek dediler.İki tane erkek kuşum oldu.Yanına dişi alıcaktım ama bir taneyi yalnız bırakmak istemedim. 4 kuşu da bakmayacağımı düşündüm.Birden karşıma çıkınca çok mutlu oldum
Pek net değil maalesef.Yine de sahibini aramak için başvurdum.Buda benim casperım birde sizin görüşünüzü almak isterim