Muhabbet kusu dışkı problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ares1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares1

Yeni Üye
arkadaslar kusum 1 kere beyaz ishal 1 kerede normal dışkılıyor kusumun hal ve harakaetlerinde bi sıkıntıda yok ne olduğunu anlayamadım suyuna 2 günde bir multi vitamın ve 2 günde bir enerji vitamini atıyorum quick marka karısık yem yiyor dal darı yumurtalı mama kus kumu vs de yiyor bunlarla bi alakası olabilirmi yada bu bir hastalık belirtisimidir.

arkadaslar kusum 1 kere beyaz ishal 1 kerede normal dışkılıyor kusumun hal ve harakaetlerinde bi sıkıntıda yok ne olduğunu anlayamadım suyuna 2 günde bir multi vitamın ve 2 günde bir enerji vitamini atıyorum quick marka karısık yem yiyor dal darı yumurtalı mama kus kumu vs de yiyor bunlarla bi alakası olabilirmi yada bu bir hastalık belirtisimidir.
2 Günde bir multivitamin ishala sebep olabilir haftalık 1 kere multivitamin, 1 kere enerji vitamini verilebilir.

Şu noktalama işaretlerine dikkat etseniz keşke de tek okuyuşta anlasak. Kuşun dışkı fotoğrafını atın, hangi vitaminleri kullanıyorsun? Bu ek besinleri ne sıklıkla veriyorsun?

Geri