Muhabbet kuşu hapşırma

Waraioni

Yeni Üye
Muhabbet kuşum yaklaşık 1.5 aydır hapşırıyor ve baya sağlam güvence altına aldım o zamandan beri, bir ara 1-2 gün koymuştum yine biraz daha havalı bir ortama ama onun dışında başka zaman koymadım ceyranlı bir bölgeye üzerinden de çok geçti nerdeyse 1 ay oldu buna rağmen hayvan iyileşmiyor B vitamini veriyorum özel aldığım + petshoplardaki multi vitamini ve soğuk algınlığı damla ilaçlarını veriyorum suyuna (Her gün bir tanesi hepsini tek günde vermiyorum ve suyunu da yeniliyorum her gün). Bugün çok hapşuruyor son 2-3 saattir ve dün gecede tam uyumadan önce vik vik diye ses duydum hemen kalktım araştırdım solunum yolu hastalığı olabilir diyor ne yapmam lazım başka bu hayvanın iyileşmesi için cam kapı bile açmıyoruz odada iyileşsin diye 1,5 aydır düzelmedi (arada bir havasız kalmasın diye açıyorum + en az hava alan yerine koyuyorum kapıyı açınca da).Lütfen bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim ve veterinere götür diye de gelcek varsa hiç yazmasın param yok ve yakında güzel yer yok

Doksisiklin, amoksisilin, enroflaksasin, taylosin etken madeelerinden hangisini bulursanız marka farketmez alın. Hangi ilacı alırsanız dozunu falan yazarız. Probiyotiğiniz yoksa ondan da alın.

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube

Hepsini almayacaksınız tek bir tanesini alacaksınız. Hangisini bulursanız artık.

Geri