Muhabbet kuşu kanat sorunu

Melekkk

Yeni Üye
Muhabbet kulunu yaklaşık 2-3 aylık like sahiplendim ama geldiğinden beri sağ kanadında bir problem var yaklaşık iki hafta çıkarmayın öne düşüklüğü ve diğer Kanada göre daha çıkık görünüyor düzeliyor ancak fazla uçunca yeniden aynı problem ne yapabilirim hafta bir suluğa 6 damla olacak şekilde gerwit vermeye başladım geceden suluğuna çıkarıp sabah ilaçlı su veriyorum

Muhabbet kulunu yaklaşık 2-3 aylık like sahiplendim ama geldiğinden beri sağ kanadında bir problem var yaklaşık iki hafta çıkarmayın öne düşüklüğü ve diğer Kanada göre daha çıkık görünüyor düzeliyor ancak fazla uçunca yeniden aynı problem ne yapabilirim hafta bir suluğa 6 damla olacak şekilde gerwit vermeye başladım geceden suluğuna çıkarıp sabah ilaçlı su veriyorum
Fotoğraf ekleyecektim fakat nasıl bekleyeceğimi bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Foto hızlıresim.com
Video streamable.com

Foto hızlıresim.com
Video streamable.com
Yükledim neler yapabilirim bilmiyorum ama geldiği günde böyle hafif çıkıktı ama daha az çok dikkat etmemiştim hatta fotoğraflarından anladım onuda uçuyor ama yalpalıyor bu durumda iken ama kanadını dinlendirdiğimiz zaman kafesten çıkarıyorum gayet iyi uçuyor biraz fazla uçmaya başladı mı yine bu şekilde oluyor

Muhtemelen kaslarla ilgili bir problemi var. Magnezyum ve med tolyamin forte veya bt amin forte desteği verin. Gelişmeleri yazın.

Gerwit w veriyordum hafta bir suluğa 6 damla olacak şekilde devam edeyim mi
Haftada bir devam edin ama diğer takviyeleri de yapın. Çok yüklenmeden uçmaya devam etmesinde sakınca yok.

Haftada bir devam edin ama diğer takviyeleri de yapın. Çok yüklenmeden uçmaya devam etmesinde sakınca yok.
Teşekkür ederim yardımlarınız için çok soru sordum sizede ama Bir yandan çalışınca acaba benim yüzümden mi oldu diye çok endişelendim şimdilik gerwit verip yormadan uçurucam ve diğer dediklerinizi de dikkate aldım teşekkürler

Geri