Muhabbet kuşu sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Berke555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berke555

Yeni Üye
Öncelikle iyi akşamlar muhabbet kuşum ilk aldığım zamanlarda çok gür sesi vardı çok güzel ötüyordu şuanda sesi çok az çıkıyor kısık gibi çıkıyor düzelir diye düşündüm ama hâlâ düzelmedi nasıl düzelir neden gitmiş olabilir ya da bi çözümü var mıdır yardımcı olur musun ne yapmam gerek

Öncelikle iyi akşamlar muhabbet kuşum ilk aldığım zamanlarda çok gür sesi vardı çok güzel ötüyordu şuanda sesi çok az çıkıyor kısık gibi çıkıyor düzelir diye düşündüm ama hâlâ düzelmedi nasıl düzelir neden gitmiş olabilir ya da bi çözümü var mıdır yardımcı olur musun ne yapmam gerek
Video paylaşır mısınız sesinin çıktığı.

Önceden böyleydi gün boyunca çok ötmese de gür ve fazla çıkıyordu sonra bi gün fark ettim çok kısık çıkıyor çok nadiren böyle gür ötüyor neden olmuş olabilir eski hâline dönmesi için ne yapabilirim kuşun hareketleri normal hiç bi sorun yok hareketli tek sorun sesi kısılmış gibi

kuşu erkek diye aldık yavru daha belli değildi cere deliklerinin etrafı beyaz kalan kısmı mavi gibi yeni yeni renkleniyor

dişi olma ihtimali yüksek galiba
Videodaki ötüşü tek ton ve kısa perdeden. Buna dayanarak dişi demiştim. Siz yine de bir fotoğraf yükleyin.
Yavruyken biraz daha fazla tiz çıkıyor sesleri.
O yüzden büyüdükçe ötmesinin seyrekleşmesi normaldir.

Geri