muhabbet kuşu yavrusunun kursaginda siyah lekeler

mavis03802

Yeni Üye
arkadaslar merhaba. benim kusumun 3 tane yavrusu vardi ben sehir disinda olacagim icin arkadasima vermiştim kuslari bakmasi icin. aldigimda 2 yavrunun öldüğünü gördüm. en kucuk yavru coktan ölmüş kokusu da cok fena geliyordu. bide en büyüğü ölmüş o galiba yeni ölmüş farketmemisler. farkettigim gibi yuvayi attim. sağ kalan yavrunun kursaginda siyah küf gibi lekeler var. kendisi de kafasini sabit tutamiyor gibi yavru olduğundan dolayi mi bilmiyorum. yoksa enfeksiyon mu kapti anne ve baba da bu ölülerden enfeksiyon kapar mi? ozellikle anne cunku gunlerdir kapali alanda ölülerle duruyor. yavru hareketli ötüyor sadece kafasini sabit tutamiyor

forumu atali 2 gun oldu hala bi cevap yok lutfen bilgili kisiler ilgilenebilir mi artik veteriner yapabilecegimiz birsey yok diyor yavru oldugu icin ilac falan da veremiyorum neden kimse ilgilenmiyor

Yakından yüzünü çekin ve son dışkısını paylaşın.

Hızlıca eczaneden triflucan alıp tam suluğa 10 damla şeklinde katın. İlacı getirir getirmez yavrunun ağzına 1 damla damlatın. Bulamazsanız mikostatin alın.

Hızlıca eczaneden triflucan alıp tam suluğa 10 damla şeklinde katın. İlacı getirir getirmez yavrunun ağzına 1 damla damlatın. Bulamazsanız mikostatin alın.
tesekkur ederim. siz yazmadan once flucanazole aldim anneyle babanin suyuna kattim. 2 gundur veriyorum ama anneyle baba ilacli suyu yavruya vermiyor gibi cunku yavru cok halsiz annesi hala yediriyor ama kafasi egik duruyor surekli gozleri de kapali bakinca halsiz oldugu anlasiliyor yani. ilacli suyu yavruya dogrudan vermem dogru olur mu etkili olmasi icin yoksa tehlikeli mi? diskisi hala cok acik gri gibi kursaginda da lekeler duruyor

Yavrunun ağzına damlatın günde bir damla.

Geri