Muhabbet kuşum bir kaç gündür hiç iyi değil

Kuşum birkaç gündür hiç iyi değil çok neşeli ve çok konuşkandır ama yalnızca aynasının önünde oturup uyuyor tüylerini kabartıyor ve koyu yeşil kaka yapıyor kakası da normalde çok olur ama gece boyu yalnızca bir tane kaka yapmış ayakları da buz gibiydi. Yardım eder misiniz ölmesini istemiyorum

Neden cevap vermiyorsunuz bulunduğum bölgede veteriner yok kuştan anlamıyorlar hayvan hastanesi yok Pet shop’a gidip sormak istemiyorum onlar anlamıyor bence lütfen cevap verin.

Kuşunuz hakkında biraz daha bilgi paylaşmanız gerekli.Bilgi sahibi olan forum sakinleri gördüğü zaman size yardımcı olabilmeleri açısından gerekli.
1-Kuşunuzun yaklaşık 30 saniye kadar kanat,kuyruk,kursak v s. yani dışarıdan genel durumunu gösteren videosunu çekip yükleyin,uzaktan olmasın videodan genel görünümü anlaşılabilecek şekilde olsun.(Streamable.com)
2-Kafes tabanına kağıt havlu serin 5-6 dışkısının göründüğü resmini flaşsız çekin ve yine sorunuzun altına ekleyin(Hızlıresim.com)
3-Kuşunuz kaç yaşında,beslenme şekli(yemiş,mama,sebze,meyve) neler veriyorsunuz onlarıda belirtin.
4-Ağırlığını biliyorsanız yazın.
5-Takviye ekliyor musunuz suyuna?(Probiyotik,vitamin v.s.)Ekliyorsanız isimlerinide yazın.

Görüntü görmeden ne cevap yazalım?

Geri