Kuşun videosunu yükler misiniz?Ne olur yardım edin.2 tane muhabbet kuşum var kuş kumu almıştım yeni grit taşı yazıyor üzerinde biraz iri taneli galiba o yaptı kuşum kusmaya çalışıyor kusamiyor diğer kusumda yedi onda öyle olmadı ne yapmam gerekir
Videosunu çekeceğim tekrar yaptığında birde dışkısından kireç gibi duvar boyasi gibi bisey yapiyor ishal degil de daha cok beyaz dışkı var cevabiniz icin teşekkür ederimKuşun videosunu yükler misiniz?
Kuş kumu kimi bilgili üyelerimize göre gerekli iken kimilerine göre gereksiz olarak yorumlanabiliyor..Ben kullanmıyorum bir ara kulllandım sadece kum yemeye dadanmıştı o yüzden midesini kumla doldurmasını istemediğim için bıraktım.Kuşu gözlemleyin ek olarak istifra ya da kokulu kusmuk yapıyor mu takip edin
Videosunu çekeceğim tekrar yaptığında birde dışkısından kireç gibi duvar boyasi gibi bisey yapiyor ishal degil de daha cok beyaz dışkı var cevabiniz icin teşekkür ederim
Videosunu çekeceğim tekrar yaptığında birde dışkısından kireç gibi duvar boyasi gibi bisey yapiyor ishal degil de daha cok beyaz dışkı var cevabiniz icin teşekkür ederim
Video atacağım ama yüklenmiyor acaba nasıl video yukleyebilirimTüm süreci çekip pylaşırsanız daha faydalı olacaktır.Tabana tuvalet kağıdı koyup güncel dışkıda paylaşabilirsiniz.Geçmiş olsun.
Avisol verdim elimde o var bağırsak düzenleyici okadar tıkanıyor ki bazen ölecek sanıyorum kuş korkak birazda tutup bakamıyorum agzinaKuş kumunun bazıları sahil kumu oluyor. Böyle kumlar çok sağlıklı değil. Kuşlarda mide olmadığı için kile benzer kumlar sindirime yardımcı oluyor ancak fazla birikmesi taşlığın gereğinden çok dolmasına sebep olabiliyor.
-En iyisi mineral blok adıyla satılan ürünler.
-Beyaz dışkı için probiyotik verin.
Avisol çok etkili bir ürün değil. Avisol yerine 1 çay kaşığının 1/4'ü kadar tam dolu suluğa karıştırarak instant maya verebilirsiniz.Avisol verdim elimde o var bağırsak düzenleyici okadar tıkanıyor ki bazen ölecek sanıyorum kuş korkak birazda tutup bakamıyorum agzina