Altına kağıt koyup 3-4 tane dışkı yapınca resmini paylaşın. Bakalım sorun var mı diyeYaklaşık 5 aylık erkek muhabbet kuşum büyük dışkıladı. Ne yapmalıyım
Altına kağıt koyup 3-4 tane dışkı yapınca resmini paylaşın. Bakalım sorun var mı diye
İshal konusunu çok araştırdım. İshalde genelde dışkı tamamen dağılmış oluyor ve anuste dışkı kalıntısı oluyor sanırım. Anüste herhangi bir şey yok. Kuşumun dışkısı katı halde etrafında idrar var sadece sıvı şekilde onun da saydam olması gerekiyormuş sanırım. Kuşumun dışkısı kuruyunca sarı veya yeşil leke bırakıyor.İshal olmuş gibi görünüyor. Benden daha bilgili kişilerin bakması daha doğru olur
Sarı veya yeşil idrar yediklerinden kaynaklı olabilir yeşillik veya meyve yedirdiniz mi?
Haftada bir kez yeşillik veriyorum. Geçen hafta maydanoz verdimSarı veya yeşil idrar yediklerinden kaynaklı olabilir yeşillik veya meyve yedirdiniz mi?
Maydanoz vermeyin boğazlarına yapışıyor. Kuşun poposunda dışkı artığı varmı?Haftada bir kez yeşillik veriyorum. Geçen hafta maydanoz verdim
Maydanozun sapını veriyorum sadece bazen de nane en iyisi artık vermeyeyim. Hayır dışkı artığı yokMaydanoz vermeyin boğazlarına yapışıyor. Kuşun poposunda dışkı artığı varmı?