Tüy döküyor küçük küçük halsizlik ufak çapta yeşil sulu kaka devam ediyor. sindirime, bağırsaklara katkı olsun diye petguard diar support verdim 2 parmak suya 3 damla şeklinde yemek yiyor. az yiyor gibi geldiğinde çok sevdiği dal darıdan veriyorum yiyor öyle yani bi süredir bazen kaka renginde problem görüyodum ama 2 gündür sürekli ve ilk defa halsizlik çok az da olsa varNasıl beslediğinizi kullandığınız takviyeleri vs yazın. Halsizlik tüylerde veya gözlerde cansızlaşma var mı ? Son 2 gün neler yedi içti ?
YAPAY ZEKA SORDUM BÖYLE CEVAP VERDİ
Aynı zamanda dün akşam kustu ve öksürür gibi yaptı sulu şekilde elime yediği yem geldi. Yem daha önce de kustuğunda gelirdi ama ilk defa elime sıvı bişey de geldiTüy döküyor küçük küçük halsizlik ufak çapta yeşil sulu kaka devam ediyor. sindirime, bağırsaklara katkı olsun diye petguard diar support verdim 2 parmak suya 3 damla şeklinde yemek yiyor. az yiyor gibi geldiğinde çok sevdiği dal darıdan veriyorum yiyor öyle yani bi süredir bazen kaka renginde problem görüyodum ama 2 gündür sürekli ve ilk defa halsizlik çok az da olsa var
gagadan sıvı mi geldiAynı zamanda dün akşam kustu ve öksürür gibi yaptı sulu şekilde elime yediği yem geldi. Yem daha önce de kustuğunda gelirdi ama ilk defa elime sıvı bişey de geldi
rica ederim umarım iyi olur probiyotik den sonra da multivitamin vermeniz iyi gelirmerhaba şimdi veterinerden geliyorum günde 3 damlalık probiyotik yazdı ve sıkıntının yemden veya sudan olabileceğini söyledi. Yakın tarihte yine aynı şikayet ile -o sefer daha ağırdı durumu- gelmiştik yine bu sıkıntının yemden olabileceğini söylemişti ozaman da yemini değiştirmiştik marketten kapalı yem almıştık şmdi hem suyunu hazır su ile vereceğiz hemde yemini direkt veterinerden alıp dahada özenli şekilde sakkayacağız inşallah daha iyi olacak merakınız ilginiz için teşekkür ederim