Muhabbet kuşum elime alışti ve düzeldi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kuzuluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kuzuluk

Yeni Üye

Bundan birkac ay once engelli kusumun durumunu paylasmistim. Son hali boyle, ucabiliyor, kafesinde olmadigi zamanlar saldirgan degkl ancak kafesindeyken korkunc sekilde saldiriyor asla ele gelmiyor. Kafes disinda da kendisini boyle sevdiriyor. Ayaklarindaki engel de azaldı, o zamanlar sorunu goruntuden anlayip yonlendirmistiniz bu siteden. Simdi kuşum duzelmis gibi gorunuyor mu?

Bu kuşumun dişi oldugunu soyleyenler de olmuştu, kuşum erkek mi dişi mi

Eski konunuza baktım da arada bayağı fark var. Kanat olmasa da ayaklar düzelmiş gibi. Siz daha iyi gözlemişsinizdir. Eskiye göre farklar ne ?

Eski konunuza baktım da arada bayağı fark var. Kanat olmasa da ayaklar düzelmiş gibi. Siz daha iyi gözlemişsinizdir. Eskiye göre farklar ne artik
Hic ucamiyordu, biraz daha ucabiliyor ve ucmaya cesareti var. Eskiden kafeste el isirmazdi, simdi kafese yaklasinca saldırganlaşıp kafesin tabanina ve köşesine gidiyor. Yem yemesi duzeldi, vucudunda hafif şişler vardı gitti. Yürüyebiliyor kendi kendine. Halen konusamiyor, pek ötmüyor ama oncesine gore kendi kendine otebiliyor. Bir de kuşum dişi mi erkek mi?

Geri