Ne gibi problemler oluşur su dışında?Havalar sıcak su buharlaşır ayrıca sağlıklı değil şu bayatlar, öyle olmasa bile 12 gün yalnız kalması iyi olmaz
Evet, tek kuş fakat bazen kuş sesi duyunca ötüyor. Cevabınız için teşekkürler.Hocam 12 gün evde ses yok insan yok kuş sıkılır psikolojik açıdan iyi değil birde tek kuşsa eğer
kuş yağlanır. kafası veya ayağı bir yere sıkışırsa müdahale edemezsiniz. en iyisi bir tanıdığınıza bırakmalısınız.Ne gibi problemler oluşur su dışında?
Lütfen bir tanıdığınıza bırakın evladınızı 12 gün evde tek bırakır mıydınız? Geldiğinizde yüksek ihtimal ölmüş olur bunu yapmayın lütfen kapı görevlinize falan teslim edin kıymayın onaEvet, tek kuş fakat bazen kuş sesi duyunca ötüyor. Cevabınız için teşekkürler.
Siz bensiniz ailem tatile gidelim dedi ve kabul edemedim maalesef oğlumu asla bırakmam12 gün bırakma fikrini geçin, kuşlarım var diye tatil planına katılmadım
Aynen öyle ailem gidecek ben kalıyorumSiz bensiniz ailem tatile gidelim dedi ve kabul edemedim maalesef oğlumu asla bırakmam
Eli kolu yok bişey olsa ben yokken sanki onun dilinden anlamayacaklarmış gibi geliyor bana ve güvenemiyorum hijyen konusunda benden iyi bakabileceklerine, geldiğimde hasta bulsam bile çok büyük vicdan azabı çekerim o yüzden risk almıyorum diyelimBu düşünce de biraz yanlış arkadaşlar o kuşları nasıl ailenizden görüyorsaniz gerçekten ailenizede zaman ayırın tatil yapın kuşunuzu emanet edebileceğiniz birileri vardır illaki 1 haftalık bişey sonuçta![]()
Gerçekten içimi dökmüşsünüz ben bir yere gitsemde aklım hep onda kalır her gittiğim yere onu götürüyorum zaten kimselere emanet edemem maalesef içime sinmiyor çünkü bu kadar bağlılık iyi bir şey değil ama maalesef elimde değil benimde hepsini korusun allahımEli kolu yok bişey olsa ben yokken sanki onun dilinden anlamayacaklarmış gibi geliyor bana ve güvenemiyorum hijyen konusunda benden iyi bakabileceklerine, geldiğimde hasta bulsam bile çok büyük vicdan azabı çekerim o yüzden risk almıyorum diyelimama sizde haklısın bence
Tabi ki bu kadar bağlılık iyi değil, hiç bir canlı ölümsüz değil sonuçta ama yinese sağlıklı uzun ömür versin hepsineGerçekten içimi dökmüşsünüz ben bir yere gitsemde aklım hep onda kalır her gittiğim yere onu götürüyorum zaten kimselere emanet edemem maalesef içime sinmiyor çünkü bu kadar bağlılık iyi bir şey değil ama maalesef elimde değil benimde hepsini korusun allahım
Bu düşünce de biraz yanlış arkadaşlar o kuşları nasıl ailenizden görüyorsaniz gerçekten ailenizede zaman ayırın tatil yapın kuşunuzu emanet edebileceğiniz birileri vardır illaki 1 haftalık bişey sonuçta![]()
Takıntı var mı sizde? Konunuza cevap verildi forumu meşgul etmeyin. Güveniniz yoksa kuşla beraber kalın siz bakın5 gece 6 gün evden uzak kalmak zorundayım. Aslında kuşumu yanıma götürürüm hep ama 10 saatlik bir yola gideceğim ve o kadar süre kuşum yola dayanamayabilir diye korktum. Kuşumu bırakacağım babaannem var ama temizlik hastası olduğu için kabul etmiyor.
Kuşum evde kalsa dedem her gün veya 2 güne bir kuşumu kontrole gelse suyuna yemine baksa, yarım saat civarı uçursa kuşuma bir şey olur mu?
Kafesini izlediğim bir kamera aldım uzakta olduğum zamanlar oradan izliyorum ve sesleniyorum ses olsun diye. Sık sık seslensem, gece uyuması için korkmaması için de gece lambası yaksam 6-7 gün evde kalabilir mi?
Hastalanır mı kuşum veya yalnızlıktan strese girer mi günde yarım saat ilgiyle ve kameradan ses duymasıyla? Bilgisi olan tecrübesi olan yazarsa çok sevinirim.
Hayır sadece telaşlıyım ve başka kişilerinde fikrini almak istemiştim yine de teşekkürler meşgul etmeyi. HaklısınızTakıntı var mı sizde? Konunuza cevap verildi forumu meşgul etmeyin. Güveniniz yoksa kuşla beraber kalın siz bakın![]()
Ailenizi en iyi siz bilirsiniz babaannenizi dedenizi tanımıyor millet. Karar verecek olan sizsiniz.Hayır sadece telaşlıyım ve başka kişilerinde fikrini almak istemiştim yine de teşekkürler meşgul etmeyi. Haklısınız
Haklısınız kusura bakmayınAilenizi en iyi siz bilirsiniz babaannenizi dedenizi tanımıyor millet. Karar verecek olan sizsiniz.