Muhabbet kuşum hasta mı

Bet4141

Yeni Üye
Merhaba dişi kuşumla 27 haziranda Iğdır’dan İzmit’e 20 saatlik bi yolculukla geldik bu yolculuğu 3 senedir 6 kere yaptık bi sorun yaşamadık bu sene gelirken poposunda biraz dışkı pisliği bulaşmış gibiydi ama enerji olarak bi sorunu yoktu. İzmit’e geldiğimizde burda olan düzeni de her zaman aynıdır aynı düzende devam ettik bilmediği tanımadığı bir ortam değil. Yolculuğumuz bittiğinde röhnfried gervit-W kullandım takviye olması için. Ardından kuşu İzmit’te bırakıp 4 gecelik bi tatile gittik bu süreçte suyu ve yemi her gün tazelendi. Döndüğümde kuşumun popo kısmında şişlik olduğunu kızgınlık yumurtası olduğunu farkettim 6 gün oldu hala yumurtlamadı ayrıca dışkısı yapışkan kıvamda poposuna yapışıyor ben pamukla temizliyorum bazen çok pis olduğunda. Sorun nedir nasıl bi yol izleyebilirim

Evet sıcaktan dolayı kanat açıp o şekilde nefes alıyor. Ama dışkının popo çevresine yapışması normal değil. Sindirim sıkıntısı yaşıyor kuş. Probiyotikle destekleyin ve sık sık dışkı resmi ve güncel durumunu paylaşın. Gerekirse antibiyotik başlarız.

teşekkür ederim hocam röhnfried entrobac mevcut elimde onu kullansam yeterli olur mu

Enzim içerikli probiyotik için bi tavsiyeniz varsa onu almak isterim hocam teşekkürler şimdiden

Evet sindirim sorunuyla ilgili. Prozim plus, probac, probiacti bird. 3'ünden birini tercih edebilirsiniz

Geri